21. A ilu dniowe masz cykle. Ja tak 32-34 i zawsze miałam 19/20dc pozytyw, może jeszcze jest u Ciebie szansa [emoji846] robiłaś wczeaniej już?Ja mam 18, to Ty chyba 21 czy 22?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21. A ilu dniowe masz cykle. Ja tak 32-34 i zawsze miałam 19/20dc pozytyw, może jeszcze jest u Ciebie szansa [emoji846] robiłaś wczeaniej już?Ja mam 18, to Ty chyba 21 czy 22?
14 dpo, 4. test i doczekałam się w końcu [emoji7] test pozytywny [emoji7] wiedziałam od 3 dpo że się udało [emoji16]
Edit. Może nie wiedziałam ale czułam [emoji6]
21. A ilu dniowe masz cykle. Ja tak 32-34 i zawsze miałam 19/20dc pozytyw, może jeszcze jest u Ciebie szansa [emoji846] robiłaś wczeaniej już?
Wspaniale!14 dpo, 4. test i doczekałam się w końcu test pozytywny wiedziałam od 3 dpo że się udało
Edit. Może nie wiedziałam ale czułam
Nie załamuj się, dziewczyny pisały, że zdarzała się owulacja mimo negatywnych testów owu, ważne że podziałaliścieU mnie 21dc negatyw owu. Chyba nie miałam owulacji w tym cyklu. [emoji45] Bo te prawie pozytywy na bank pozytywami nie były.
Antoś znowu wymiotował, więc z nim spałam, ale męża w sypialni odwiedziłam [emoji6] jakby jednak owu była tylko na testach nie wyszło [emoji6]
Cykl stracony, szkoda [emoji853]
W sensie że grudniowe dziecko będzie? [emoji846]
Ja tak miałam. Żaden nie wyszedł pozytywny a owulacja byłaNie załamuj się, dziewczyny pisały, że zdarzała się owulacja mimo negatywnych testów owu, ważne że podziałaliście [emoji6]
U mnie 21dc negatyw owu. Chyba nie miałam owulacji w tym cyklu. [emoji45] Bo te prawie pozytywy na bank pozytywami nie były.
Antoś znowu wymiotował, więc z nim spałam, ale męża w sypialni odwiedziłam [emoji6] jakby jednak owu była tylko na testach nie wyszło [emoji6]
Cykl stracony, szkoda [emoji853]
W sensie że grudniowe dziecko będzie? [emoji846]
Tak zrobię, też przez tą aptekę zamawiasz? Tylko muszę Wojtkwi powiedzieć żeby pojechał do tej apteki. Bo my mamy tam taka drogę [emoji23] tak Antek wyglądał jak szliśmy do pediatryCoś Ty. Wiesz ile na ovufriend jest wykresów ciążowych, gdzie testy wychodziły non stop negatywne ? Duuuuzo.
Aaa i jeśli będzie kolejny cykl, chciaz trzymam kciuki zeby en był szczęśliwy to kup testy clearblue. One jasno pokazują pik LH. Jak masz buźkę to do dzieła
Pewnie owu się przesunęła bądźmy dobrej myśli [emoji120]Tak zrobię, też przez tą aptekę zamawiasz? Tylko muszę Wojtkwi powiedzieć żeby pojechał do tej apteki. Bo my mamy tam taka drogę [emoji23] tak Antek wyglądał jak szliśmy do pediatry
Wcześniej byłam zadowolona z moich testów. Jeden dzień wychodził ewidentny pozytyw później znowu bladziochy i pokrywało się to z okresem więc było ok. A ten cykl może przez chorobę taki dzikiZobacz załącznik 1083795