martini87
Fanka BB :)
Aaaa, mi wychodzi już termin na początek listopadaChodziło mi o termin porodu czy dołączysz do nas do pazdziernikowych mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa, mi wychodzi już termin na początek listopadaChodziło mi o termin porodu czy dołączysz do nas do pazdziernikowych mam
Eh dziewczyny niby się cieszę ale też boję, że nic z tego nie bedzie.. byłam w toalecie i jakieś brązowe plamienia mam. Oby to znowu nie była biochemiczna..
Jak to po cichaczu? już Wam kilka dni temu pisałam, że czuje się ciazowo [emoji16] i namiętnie od 7 dpo robiłam testy ciążowe [emoji23]
Eh dziewczyny niby się cieszę ale też boję, że nic z tego nie bedzie.. byłam w toalecie i jakieś brązowe plamienia mam. Oby to znowu nie była biochemiczna..
Bój jajników od owu, uczucie takiego jakby ciężkiego brzucha, lekkie mdłości i mniejszy apetyt (będziecie sie dziwiły, że tak wcześnie ale tak akurat miałam w każdej ciąży), rano budziłam się z godzinę przed budzikiem tak mi się siku chcialo, silne bóle głowy (jakoś przez dwa dni), mega zimno mi było popołudniami/wieczorami, piersi jakby pełniejsze, brzuch wzdęty że w spodniach ledwo się dopinam i prawie cały czas mam mokro od owulacji. A dziś się obudziłam z zatkanym nosem.Jakie mialas objawy?
Spokojnie Kochana! Dużo dziewczyn je ma [emoji4] Na październikowych gdzieś z połowy sama plemienia Ale wszytsko jest w porządku, serduszka bija[emoji4] Także spokojnie...
No niby wiem, że w terminie @ mogą być ale i tak myślę o najgorszym. Ale trudno, co ma być to będzie..W terminie @ często się zdarzają. Trzymam kciuki. Ja tez się denerwuje czy nie zacznę plamić
Bój jajników od owu, uczucie takiego jakby ciężkiego brzucha, lekkie mdłości i mniejszy apetyt (będziecie sie dziwiły, że tak wcześnie ale tak akurat miałam w każdej ciąży), rano budziłam się z godzinę przed budzikiem tak mi się siku chcialo, silne bóle głowy (jakoś przez dwa dni), mega zimno mi było popołudniami/wieczorami, piersi jakby pełniejsze, brzuch wzdęty że w spodniach ledwo się dopinam i prawie cały czas mam mokro od owulacji. A dziś się obudziłam z zatkanym nosem.