reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Eh dziewczyny niby się cieszę ale też boję, że nic z tego nie bedzie.. byłam w toalecie i jakieś brązowe plamienia mam. Oby to znowu nie była biochemiczna..

U mnie dziisja chyba coś się zaczyna dziać. Muli okropnie. WGL od wczoraj wszytsko co mięsne albo śmierdzi bydlem albo wyczuwam w nim jakas chemię. Kupiłam sobie wczoraj hot doga w zajde bo miałam taka ochotę i dramat dwa gryzy i wylądowali w koszu[emoji2356][emoji2356][emoji2368] I dzis okropny ból głowy ciśnienie 85/57 puls 80 i zastanawiam się czy już umieram czy jeszcze nie [emoji2356][emoji2368][emoji23][emoji23]

Spokojnie Kochana! Dużo dziewczyn je ma [emoji4] Na październikowych gdzieś z połowy sama plemienia Ale wszytsko jest w porządku, serduszka bija[emoji4] Także spokojnie...
Eh dziewczyny niby się cieszę ale też boję, że nic z tego nie bedzie.. byłam w toalecie i jakieś brązowe plamienia mam. Oby to znowu nie była biochemiczna..

Jakie mialas objawy?
Bój jajników od owu, uczucie takiego jakby ciężkiego brzucha, lekkie mdłości i mniejszy apetyt (będziecie sie dziwiły, że tak wcześnie ale tak akurat miałam w każdej ciąży), rano budziłam się z godzinę przed budzikiem tak mi się siku chcialo, silne bóle głowy (jakoś przez dwa dni), mega zimno mi było popołudniami/wieczorami, piersi jakby pełniejsze, brzuch wzdęty że w spodniach ledwo się dopinam i prawie cały czas mam mokro od owulacji. A dziś się obudziłam z zatkanym nosem.

Spokojnie Kochana! Dużo dziewczyn je ma [emoji4] Na październikowych gdzieś z połowy sama plemienia Ale wszytsko jest w porządku, serduszka bija[emoji4] Także spokojnie...
W terminie @ często się zdarzają. Trzymam kciuki. Ja tez się denerwuje czy nie zacznę plamić
No niby wiem, że w terminie @ mogą być ale i tak myślę o najgorszym. Ale trudno, co ma być to będzie..

Bój jajników od owu, uczucie takiego jakby ciężkiego brzucha, lekkie mdłości i mniejszy apetyt (będziecie sie dziwiły, że tak wcześnie ale tak akurat miałam w każdej ciąży), rano budziłam się z godzinę przed budzikiem tak mi się siku chcialo, silne bóle głowy (jakoś przez dwa dni), mega zimno mi było popołudniami/wieczorami, piersi jakby pełniejsze, brzuch wzdęty że w spodniach ledwo się dopinam i prawie cały czas mam mokro od owulacji. A dziś się obudziłam z zatkanym nosem.

Ja od dwoch dni mam takie bole glowy, ze wysiadam. Ale moj implant powinien dzialac jeszcze przez rok.. a mnie naparzaja jajniki [emoji2370]

reklama
Do góry