I ja w poniedziałek Mam zakaz seksu, to chociaż tyle dobregoNo to daj znać.
Ja rozkladam nogi w poniedziałek. Wreszcie jakieś pieszczoty
reklama
Dlatego Aga nic nie powinnyśmy robić dla facetów, tylko z myślą o sobie, bo to same sobie się mamy podobać i dobrze czućNa fotelu rozkładam haha!
Mam monitoring w poniedziałek
A chłop to nie jest mną zainteresowany w łóżku... mogłabym nie mieć pochwy . Może już starzeje się i mu libido opadło do 0 i tak zostało a ja się glupia odchudzałam, spadłam 2 rozmiary by być atrakcyjniejsza a to nic nie dało
Super!!! Niech teraz dzidziuś rośnie14 dpo, 4. test i doczekałam się w końcu test pozytywny wiedziałam od 3 dpo że się udało
Edit. Może nie wiedziałam ale czułam
Qwertyy77
Fanka BB :)
Ale ja właśnie nic nie googluje, za to forum odpalone na okrągłoForum swoja droga. Wystarczy ze cos w google po prostu wpiszesz [emoji23]
Qwertyy77
@martini31 chłop już wie?
ForgetMeeNot
To jest ta droga obok Twojej apteki [emoji846] tam gdzie tą furtkę zamknęli. Mówię do Tola leć zobacz czy furtka jest otwarta a ten jeb w błoto [emoji23]Zobacz załącznik 1083820
[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
martini87
Jak to po cichaczu? już Wam kilka dni temu pisałam, że czuje się ciazowo i namiętnie od 7 dpo robiłam testy ciążowe@martini31 poka test!!! Ale super !!!
A tak po cichaczu tutaj, nic nic a nagle bach dwie krechy!!! Cudownie
martini87
Na jutro ale nie wg ostatniej @ tylko wg moich odczuć co do owulacji.Gratulacje na kiedy ci wypada termin z Ostatniej @ . Ale super
Chodziło mi o termin porodu czy dołączysz do nas do pazdziernikowych mamNa jutro ale nie wg ostatniej @ tylko wg moich odczuć co do owulacji.
reklama
martini87
Nie wie. Śpi po nocce. Nie wiem jak mu powiedzieć Chyba dam mu malutkie skarpetuszki albo dam synkowi żeby zaniósł je tacie@martini31 chłop już wie?