reklama
wiola0904
Fanka BB :)
Aga kurcze wez ze zmien chlopa! Ty mlodziutka jestes, kochana, zaslugujesz na kogos, kto Cie doceni a ja widze po Twoich wpisach, ze musisz byc zajebista babeczka, wesoła, choc czasem dopada ten dol, ale to jak kazdego, przede wszytskim masz nieziemskie poczucie humoru, ja czasem jak jestem zla to Twoje wpisy poprawiaja mi humor! no i masz w sobie nieskonczone poklady ciepla i zrozumienia... Scisnij 4 ;literki, wyskocz na 1 dzien sama w gory, zeby zobaczyc zycie z innej perspektywy! chlopa nie wolno usprawiedliwiac a seks to nie tylko na dzidziusia ale ogromna przyjemnosc!!! no przeciez jak ja bym dorwala Twojego chlopa to chociaz mam 163cm w kapeluszu to natłukłabym dziadowi tak, ze od razu wrocilaby mu chec na zajecie sie takim skarbem jaki ma w zyciu!Na fotelu rozkładam haha!
Mam monitoring w poniedziałek
A chłop to nie jest mną zainteresowany w łóżku... mogłabym nie mieć pochwy . Może już starzeje się i mu libido opadło do 0 i tak zostało a ja się glupia odchudzałam, spadłam 2 rozmiary by być atrakcyjniejsza a to nic nie dało
Mimi94
Ponad 1.5 roku temu trafiłam do jednej Pani ginekolog która stwierdziła Pcos i wysłała do szpitala na badania. Od zawsze miałam nieregularne cykle. No i w szpitalu potwierdzili pcos i IO. Dostastalam Dionelle bo to niby się stosuje w pcos i metformax 500 1x1. Dionelle brałam bo anty a metformax po 1op. koniec. Później ostatawialam anty w kwietniu i nie zabezpieczaliśmy się ale chodziłam na usg z doskoku i nigdy mi nie uchwyciła większego pęcherzyka niz 12. W sierpniu ślub więc już można zacząć się starac więc posiłkowałam się tylko testami owu ale nic nie wyszło (nawet na monitoring nie chodziłam więc nie wiem czy mi rosły, czy pękały). W pazniernika pierwszy raz brałam Clostilbegyt na stymulacja 1x1. No i urosły mi 2x12mm ale się wchłonęły. Nie dostawałam @ więc poszłam na usg (w listopadzie już) a tam jeden nowy pęcherzyk. Tak jakby szła mi druga owulacja bez miesiączki. Oczywiście znowu się wchłonął. W grudniu bralam Clo 2x1 ale mało przytulanek bo to akurat okres świąteczny a my u rodziców... A miałam 16 i 17mm. W styczniu znowu nie brałam Clo bo mój M miał operacje więc bez sensu. I teraz w lutym po dupku dostałam @ wzięłam Clo 2x1 i wczoraj miałam 21 i 22 i endo 9.2. Przyjęłam też zastrzyk na pęknięcie i czekamyHej Dziewczyny. Byłam dzisiaj u ginekologa w 12 dc, na usg wyszło że mam chyba ze 40 pechęrzyków na obu albo na każdym z jajników, nie do końca zrozumiałam. Podejrzenie pcos. Muszę zrobić badanie testosteronu. Czy któraś z was to ma?
Ginka kazała robić badania nasienia, za chwilę drożność jajowodów a ja jestem w 4 cyklu po odstawieniu antykoncepcji. Trochę mnie dziwi jej tempo.
Na regulację cykli nic nie dała, monitoring mówi, że no możemy zrobić, póki co żaden pechęrzyk nie jest dominujący.
Zamierzam skonsultować się z innym ginekologiem.
Może wypowiedzą się dziewczyny z pcos jak to u was jest?
Super[emoji846]14 dpo, 4. test i doczekałam się w końcu [emoji7] test pozytywny [emoji7] wiedziałam od 3 dpo że się udało [emoji16]
Edit. Może nie wiedziałam ale czułam [emoji6]
U mnie 21dc negatyw owu. Chyba nie miałam owulacji w tym cyklu. [emoji45] Bo te prawie pozytywy na bank pozytywami nie były.
Antoś znowu wymiotował, więc z nim spałam, ale męża w sypialni odwiedziłam [emoji6] jakby jednak owu była tylko na testach nie wyszło [emoji6]
Cykl stracony, szkoda [emoji853]
W sensie że grudniowe dziecko będzie? [emoji846]
Antoś znowu wymiotował, więc z nim spałam, ale męża w sypialni odwiedziłam [emoji6] jakby jednak owu była tylko na testach nie wyszło [emoji6]
Mikstura
Witaj w klubie [emoji110] U mnie też w tym cyklu lipa, pozytywu z tych moich już nie będzie. Trochę mi się chce już płakać przez to wszystko.
U mnie 21dc negatyw owu. Chyba nie miałam owulacji w tym cyklu. [emoji45] Bo te prawie pozytywy na bank pozytywami nie były.
Chyba masz też podobny dzień cyklu jak ja , prawda? Ja będę robiła testy dalej, ale na pozytyw nie liczę już. Bo ileż dni miałby mieć ten cykl [emoji848][emoji1745]Witaj w klubie [emoji110] U mnie też w tym cyklu lipa, pozytywu z tych moich już nie będzie. Trochę mi się chce już płakać przez to wszystko.
Mikstura
Ja mam 18, to Ty chyba 21 czy 22?
Chyba masz też podobny dzień cyklu jak ja , prawda? Ja będę robiła testy dalej, ale na pozytyw nie liczę już. Bo ileż dni miałby mieć ten cykl [emoji848][emoji1745]
reklama
Rudaa94
Forum swoja droga. Wystarczy ze cos w google po prostu wpiszesz [emoji23]
Kuźwa przez siedzenie na tym forum,
na fb i wszędzie indziej, wyskakują mi non stop reklamy dzidziusiowe, oszaleć można