reklama
AniaSm
Fanka BB :)
oj jak ja bym zjadła takiej kapustki
) ale mój nie lubi a dla siebie mi się nie chce robić więc pewnie poczekam do lipca i będe się zajadać u rodziców w pl 
u mnie za to dzisiaj placki ziemniaczane z pieczarkami
mój się od tygodnia o nie dopomina 
u mnie za to dzisiaj placki ziemniaczane z pieczarkami
B
Bryszka
Gość
U mnie też dziś młoda kapucha mniam !!!!Drugi dzien z rzedu na obiadek mlode ziemniaczki z mloda kapusta duszonaa ja szaleje ze szczescia jak wide te smakowite świerze warzywka.... Mniam!
A ja nie lubię
Ale młode ziemniaczki to owszem
Coś nadal mi ochota na pichcenie nie wraca,z resztą nie mam czasu,bo jak wracam z pracy to szybko młodego karmie i uciekamy na plac zabaw,więc jemy co dostanę od mamy,albo opróżniamy zamrażarkę,dzisiaj to raczej to drugie wyjście,tym bardziej,że po weselu i naprawie auta w tym miesiący jest ciężko

Coś nadal mi ochota na pichcenie nie wraca,z resztą nie mam czasu,bo jak wracam z pracy to szybko młodego karmie i uciekamy na plac zabaw,więc jemy co dostanę od mamy,albo opróżniamy zamrażarkę,dzisiaj to raczej to drugie wyjście,tym bardziej,że po weselu i naprawie auta w tym miesiący jest ciężko

Takie menu to pomysl mojej mamy. Bo sama bylam niechetna do kupowania ziemniakow z Grecji, wolalabym Polskie, ale z braku laku dobre i to. Byly smaczne. a zachcianke na kapuste miala moja mama a ja sie tylko podlaczylam pod jej pomysl 
Cos czuje ze mlode ziemniaczki stana sie stala czescia obiadu
Cos czuje ze mlode ziemniaczki stana sie stala czescia obiadu
B
Bryszka
Gość
Fakt te importowane ziemniaczki nie umywają się do naszych 
Ale w porównaniu z tymi zeszłorocznymi to i tak pycha ogromna
My już przerzuciliśmy się na młode 
Ale w porównaniu z tymi zeszłorocznymi to i tak pycha ogromna
Niuniunia20
Fanka BB :)
Ja na młodą kapustkę czyhałam od 1 kwietnia, aż w poniedziałek siostrunia gotowała i ja skorzystałam
A była przepyszna;D mmmm
Chyba kupię wieczorem kapustę i jutro ugotuję... 
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja tutaj w Anglii nie przepadam za ich ziemniakami,sama woda w nich nie ma co ale polskie jest najlepsze :-) A na mloda kapuche tez bym sie z kusila ale moj nie przepada za takimi daniami a dla mnie jednej nie bede gotowac.
reklama
Mój też tego nie lubi, ale dla samej siebie ziemniaczki kupię, chociaż kilka i zrobię sobie sałatkę z ziemniaków, cebuli i majonezu. Po prostu rewelka, będę się tym opychać przez cały dzień, a najlepiej to do mamy zabiorę, ucieszy się, bo też uwielbia, to od niej przepis w końcu 
Narobiłyście mi smaka na ziemniaki. Kapusty nie mogę, ze względu na chore jelita, ale sobie do kotlecika ugotuję i z koperkiem i masełkiem zjem. Pychoooota. Ale właściwie zamiast kotlecika wolałabym mojego wymarzonego łososia

Narobiłyście mi smaka na ziemniaki. Kapusty nie mogę, ze względu na chore jelita, ale sobie do kotlecika ugotuję i z koperkiem i masełkiem zjem. Pychoooota. Ale właściwie zamiast kotlecika wolałabym mojego wymarzonego łososia