reklama
B
Bryszka
Gość
E tam cena nie gra roli w tym przypadku a powiedz jeszcze gdzie je można kupić na straganie czy w delikatesach ja nie mieszkam w mieście ale akurat jutro jadę po zakupy więc... ;>raczej nie polskie, ale są i baaaaardzo pyszne!! ale drogie :-/ ja płaciłam 20zł/kg, ale było warto
E tam cena nie gra roli w tym przypadku a powiedz jeszcze gdzie je można kupić na straganie czy w delikatesach ja nie mieszkam w mieście ale akurat jutro jadę po zakupy więc... ;>
Ja na wiosnę i w lato nie kupuję w sklepie takim normalnym (Alma) warzyw i owoców bo wolę na straganach. W zimę tylko w sklepie, bo takie zamarznięte na ulicy to bezsens bo już witaminek nie mają
B
Bryszka
Gość
Oj no to oczywiste ... ja latem co mogę to w ogóle ze wsi wiozę, ale teraz zbytnio wyboru nie ma na straganach z tego co widziałam ostatnio... pomidory cebula rzodkiewkaJa na wiosnę i w lato nie kupuję w sklepie takim normalnym (Alma) warzyw i owoców bo wolę na straganach. W zimę tylko w sklepie, bo takie zamarznięte na ulicy to bezsens bo już witaminek nie mają
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja w weekend sie najadlam truskawek i czeresni takze wiadomo ze nie jest to jeszcze ten smak no ale przynajmniej zaspokoilam zachcianke
Ja tez czekam na truskawki uwielbiam je!! czereśnie też !!! Nie uwierzę już nikomu w żadne bajki, bo jak byłam w pierwszej ciąży to powiedzieli mi, żeby nie jeść truskawek, bo dziecko będzie na nie uczulone. I ja głupia nie jadłam i o dziwo właśnie pewnie dlatego Tosia do 2 lat miała na nie uczulenie. jeśli gdzieś w składzie były truskawki dostawała czerwone plamy na policzkach.
A te owoce co wcinałam uwielbia również ona od samego początku do dziś, to czego nie jadłam nie lubi!!!!
A te owoce co wcinałam uwielbia również ona od samego początku do dziś, to czego nie jadłam nie lubi!!!!
AniaSm
Fanka BB :)
czereśnie mmmmmm pychotka ,ale u mnie jeszcze nie ma a jak będą to są strasznie drogie , ale przynajmniej bez robali )
alma moja mama będąc ze mną w ciąży zajadała się lodami i ja teraz nie bardzo za nimi przepadam ,a znowu teściowa jak była w ciąży z moim D to jadła mase owoców i mój teraz za owocami nie przepada ,ale to pewnie nie reguła
ja się za pierwszym razem zajadałam pomidorami a teraz to w sumie jem więcej słodkiego i nabiału
alma moja mama będąc ze mną w ciąży zajadała się lodami i ja teraz nie bardzo za nimi przepadam ,a znowu teściowa jak była w ciąży z moim D to jadła mase owoców i mój teraz za owocami nie przepada ,ale to pewnie nie reguła
ja się za pierwszym razem zajadałam pomidorami a teraz to w sumie jem więcej słodkiego i nabiału
Niuniunia20
Fanka BB :)
Ja już czyham na nektarynki i brzoskwinie. mmm)) Bo czereśni jakoś nie lubię nie wiem sama czemu.
Moja mama jak była ze mną w ciąży to jadła mnóstwo serków i nabiału, a ja faktycznie nie przepadam za nabiałem i serkami. Jak mam je zjeść to mnie odrzuca...
Moja mama jak była ze mną w ciąży to jadła mnóstwo serków i nabiału, a ja faktycznie nie przepadam za nabiałem i serkami. Jak mam je zjeść to mnie odrzuca...
reklama