reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie w ciąży i w trakcie karmienia piersią

O! nie wiedziałam, że to ma coś wspólnego z rozstępami! Zaraz lecę kupić sobie butlę mineralnej :-)

reklama
Po dzisiejszej wizycie u gina mam kolejny powod by zmusic sie aby pic wiecej -infekcja pęcherza, znowu :( No i poza piciem wody jeszcze tableteczki, ech...

No właśnie, zwłaszcza teraz jak idzie lato, musimy o tej wodzie pamiętać...

nimfii - zdrówka!

nimfii ja też miałam nieciekawy wynik bad.moczu i też biorę Femistept Uro, to dobry lek, naturalny- zawiera wyciąg z żurawiny i pietruszki oraz wit.C, także powinien nam pomóc. Właśnie muszę sobie powtórzyć bad.moczu. No i picie dużych il.wody, słabej herbaty jest też dobre na drogi moczowe.

Dziewczynki życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia;)

Ja piję wodę co dzień ale rzadko kiedy udaje mi się wypić całą butlę... Wkurza mnie to bo jednak jak się pije wodę to organizm się oczyszcza i podobno mało się właśnie rozstępów robi.

Ogólnie to słyszałam, że na rozstępy najlepiej stosować oliwkę bo przez te kremy na rozstępy ma się późńiej 2 razy więcej. Postanowiłam kupić odżywkę i wypróbować tą teorię może się uda;) Ale dużo ich nie mam bo tylko na piersiach niestety i między udami mi się nie wiem jakim cudem zrobiły;(

W pierwszej ciąży smarowałam się od początku oliwką dla dzieci w żelu(nie rozlewa się w palcach)Jonsona i nie mam żadnego rozstępu nigdzie. Teraz też sie smaruję ta samą narazie ok zobaczymy, czy tez pomoże. Dodam, że w pierwszej ciąży byłam o 7 lat młodsza. Ale nie wiem czy wiek ma coś wspólnego z rozstępami.

Ja jestem dość młoda ale rozstępy chyba u większości kobiet się robią gdyż jak skóra nagle się rozciąga bądź marszczy bo np się chudnie wtedy one się wytwarzają. Siostra kosmetyczka mówi mi, że trzeba natłuszczać skórę wtedy się nie będą robiły te rozstępy. Jutro i ja zakupię oliwkę w żelu bo słyszałam, że jest bardzo dobra;)
Ale czy tak naprawdę wiek ma coś do tego to nie mam pojęcia

Niuniunia20 w żelu jest lepsza polecam ostatnio kupiłam z rumiankiem ..:-)
smarowałam się zwykłą szok tłusta skóra potem chodziłam w szlafroku zanim się ubrałam a potem szlafrok śmierdział zjełczałą oliwką ...

reklama
Do góry