reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie w ciąży i w trakcie karmienia piersią

reklama
Przy chorobie nie miałam apetytu przez te kilka dni, ale dziś się juz lepiej czuje wiec nadrabiam :)
Niestety mam zachcianki głównie na slodkie i kaloryczne rzeczy, a nie zdrowe odżywianie :(
Na myśl o obiadach mnie sie robi niedobrze :p

Nimfii a ja coś na słodkie nie bardzo, lody tam może trochę pierw mam chęć na lody, a później mi nie dobrze... A teraz normalnie tak mnie jelita skręciły, że szok i nie wiem od czego, za dużo może tych soków pomarańczowych z kartoniku pije hehe

Lepiej daruje sobie te soki :) A frytkami to się najadłam za wszystkie czasy hehe teraz będzie trochę przerwy, no bo w końcu to tłuste jak nie wiem.

nimfii - ponoć jak na słodkie ciągnie, to na dziewczynkę ;-)

U mnie sie nie sprawdziło zupełnie ,całe życie nie jadłam czekolady ani żadnych słodyczy a w pierwzej ciąży jadłam tonami nie mogłam wytrzymać dnia bez czegoś słodkiego i mam ślicznego chłopczyka :-D Teraz znowu coś mi sie zachciewa słodyczy mysle ,że bedzie drugi chłopak ,chociaż mój M stawia na dziewczynke :tak:

reklama
Ewa87 ja podobnie jak ty, przy pierwszej ciazy na slodkie mnie bralo i mam synka, teraz tez mnie bierze na slodkie, ale mam przeczucie, ze to dziewczynka (moja cera mi to mowi). Z tymi zachciankami nie ma chyba reguly

Do góry