reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Emy cholera czekałam na takie dobre wieści ale dalej będe trzymac kciuki za was Ali jest przesłodki i to już półtora miesiąca mały mam czas szybko leci.
Witajcie moje drogie wiekszosci mnie nie zna i duzo nie pamieta tak rzadko zagladam bo mala bardzo mi duzo czasu wolnego zajmuje do tego w tamtym roku kupilismy mieszkanie i teraz dopiero po zebraniu materialow zaczelismy remont i jakos nie daje rady wchodzic na BB ale za rok bede miec wiecej czasu jak zaciaze i mam nadzieje ze nie opuscicie forum i ze bedzie was taka sama wspaniala grupa do poplotkowania.
sciskam wszystkie i buziaki dla maluszkow za starajace sie trzymam kciuki i przesylam pozytywne fluidy

reklama
No nareszcie jakiś ruch w interesie :)

Ewelinko - buziole przeogromne, dobrze że żyjesz kochana :)

Emy - ja tam dalej kciuki trzymam.

Anulka - ty cholero, dobrze że jesteś!

Ściskam wszystkie mocno te nie wymienione i piszę co u mnie.

Motor jeszcze nie schowany :-p. Mam nadzieję szurnąć się nim w niedzielę, bo ma być ładna pogoda.
Co do leczenia cysty brak ale całą rodzinką wybraliśmy się na badanie obciążeń organizmu i okazało się, że mamy w sobie całe stada robali i wirusów w tym dwie zarazy, które powodują obumieranie płodu. I co wy na to? Będziemy tłuc te cholerstwa polem elektromagnetycznym. Będę robić za królika doświadczalnego ale akupunktórę mogęjuż polecić z ręką na sercu.
Co do posiadania potomstwa, to niby jest światełko w tunelu a le mój M stwierdził, że on już się pogodził z brakiem dziecka i właściwie, to teraz chce korzystać z życia i nie chce się ograniczać, bo sobie jazdę na motocyklu, pływanie jachtem, kajakiem i bóg wie co jeszcze wbił do głowy. No ja mu zresztą w tym wtóruję, więc chyba zaczniemy się zabezpieczać :szok::rofl2:. Bzdura nie?
Ale ja nigdy nie byłam normalna, więc jak usłyszycie, że taka jedna zdobyła dwa bieguny i koronę ziemi, to się nie zdziwcie. Jak na razie mam w planie jednak w przyszłym roku pójść na kurs ceramiki, bo mam zamiar się tym zająć na poważnie.

Buziaki dla wszystkich a co do cyca, to ja mam figę z makiem :-D. Takiego rozmiaru to tu jeszcze chyba nie było :-D:-D:-D

witam kobietki,
Zjolka ja tez sie ciesze ze jestes!!!!choc powiem Ci ze moglabym sie gniewac za ten motór co niby miala mnie taka pindzia jedna przewiesc:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p, tak na powaznie to smigaj dziołcha w ta niedziele bo to juz ostatnia szansa pojezdzic.

Emka skoro ,,zakotwiczysz,, na wiesciach o tutaj juz Cie nie bedzie?bo ja i tam Cie podczytuje a co!!
Emy , karola, Bett ,anty, anastazja pleni i inne baby buziaki!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Emcia - ty niedobra kobieto! Tam o dzieciach a tu o pierdołach pisz. Ja kilka wątków obskakiwałam swojego czasu a dzisiaj na dwóch urzęduję najczęściej i da się :) Chociaż ostatnio czasu nie mam, bo Młodzież żeśmy przeprowadzali i przewracałam do góry nogami jego pokój a poza tym ja przecież na wakacjach byłam, no nie?

Anulka - ja bym Cię przewiozła ale ja jeszcze dupa z rączką jestem. Nie wezmę na siebie takiej odpowiedzialności. Jeszcze bym Cię w najlepszym razie na zakręcie zgubiła, o co to to nie. Jak na razie zapowiedziałam, że w przyszłym roku będę szlifować umiejętności dojeżdżając do pracy. Na dzień dzisiejszy jeszcze sama motocyklem nie wyjeżdżam tylko zawsze w asyście M, ale w przyszłym roku trzeba się usamodzielnić :)

Ostatnia edycja:
Emy - super, że trochę się oderwałaś tym fryzjerem i kosmetyczką

Pleni - ale masz słodką księżniczkę :-)

Zjola - a Tobie jak zwykle tylko interesy w głowie... a dokąd żeś młodzież przeprowadziła?

Emka - phi taki foch, że i tak zaglądasz i piszesz, to nie foch. buziole!

czy kluski leniwe robi się z samego sera czy też z ziemniakami?

reklama
Do góry