reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Gatto , a skąd ! ja wszędzie będę - aż wam się bedzie ulewać :-D a swoja droga to ja az takiego hopla na punkcie dzieci to nie mam - potrzebna mi odskocznia

reklama
...to mowicie ze aby schudnac dwa kilo nalezy sie obs.rac i obheftowac:-D, tak na serio to te jelitowki sa mega wyczerpujace ..
mysiak sto latek!!!
ja przed @, nerwa mam strasznego, wczoraj myslalam ze doskocze do mojego i go znokautuje, ubral za dlugie spodnie i jak chodzil to tak szural tymi gaciami ze mialam dosyc, swoja droga kiedys przed okresem nie bylam tak nerwowa jak teraz a hormony mam ok.

ide pobiegac, ktora chetna???

anulka , ja dzis biegałam :) jak mały zasnął , to pobiegłam do sklepu po mielone na spagetti dla dziewczyn (całe 4 minuty) :-D

W przyszłym roku będę się przeprowadzać do większego mieszkania , po moich rodzicach . Wczoraj rozmawiałam z mamą , wychodzi na to że nie bedzie co zrobic z ich meblami i całą resztą , najchętniej by mi to wszystko zostawiła .... a ja mam swoje i wcale nie chce. trzeba pomysleć co z tym zrobić , sprzedać używane ... nie wiem czy by się sprzedało za grosze.
ale cieszę się ogromnie , z tej przeprowadzki , bo nareszcie bedę mieć swój kąt , od 5 lat jestem na walizkach...

Czarna: Rozumiem Cię, ja tak od 8 lat i 8 przeprowadzek i mam już dość :crazy: I żadnych nadziei. Teraz mamy do lipca i kurcze myślę o swoim ale czy się uda:confused:

Ostatnia edycja:
Babki - te wszystkie świństwa odkryli u nas badaniem na obciążenie organizmu. Jest to test Obciążeń Organizmu: Badanie EAV wg Metody dr. R. Volla. Wejdźcie w internet i poczytajcie. U nas tego lekarze nie honorują ale na zachodzie to normalne rutynowe badanie, od którego lekarz w ogóle zaczyna!

anulka , ja dzis biegałam :) jak mały zasnął , to pobiegłam do sklepu po mielone na spagetti dla dziewczyn (całe 4 minuty) :-D

W przyszłym roku będę się przeprowadzać do większego mieszkania , po moich rodzicach . Wczoraj rozmawiałam z mamą , wychodzi na to że nie bedzie co zrobic z ich meblami i całą resztą , najchętniej by mi to wszystko zostawiła .... a ja mam swoje i wcale nie chce. trzeba pomysleć co z tym zrobić , sprzedać używane ... nie wiem czy by się sprzedało za grosze.
ale cieszę się ogromnie , z tej przeprowadzki , bo nareszcie bedę mieć swój kąt , od 5 lat jestem na walizkach...

Pewnie że sprzedajcie te meble, nie wiem w jakim są stanie i jaki typ mebli, ale my w tym roku sprzedaliśmy meble biurowe, aż szkoda mi było że nie mam miejsca w mieszkaniu, bo naprawdę świetne :-( biurko, komoda, szafka na wys. 180 cm , fotel + dorzuciliśmy 2 krzesła biurowe - poszło za 800 pln, kupiliśmy 3 lata temu za ok 1400-1500. Biurko kupione 3 lata temu - w domu mieliśmy - za 100 pln, sprzedaliśmy za 100 pln :tak: szafa narożna , lat temu 6 za 800 pln - poszła za 300 pln :-)

zjola - poczytam zaraz co to za test, ale borelioza? toż to jest bardzo poważna choroba, i że w jednym teście takie choroby się odkrywa?? chlamydie jeszcze Ci wykryli dobrze pamiętam? Wiem że na chlamydie to robią wymaz z pochwy albo z krwi.

A Ja rosnę i rosnę :-p pytanie mojego męża, czy karmienie nie popsuło Wam cycków? :-p:-p:-p:-p

Hej,
Mowienie,ze karmienie piersia psuje wyglad biustu to jakis mit!Jak o wszystko trzeba dbac- dobry stanik na szerokich ramiączkach i tyle.
Ja karmie juz ponad 11 mcy i w zyciu nie wygladalam tak super.Figure mam lepsza niz przed ciaza,piersi wygladaja bardzo dobrze.A poza tym dziecko jeszcze ani razu nie bylo chore a to chyba najwazniejszy argument za.

Ostatnia edycja:
Odswiezam strone i odswiezam a tu ciagle to samo,od kilku dni nikt nic nie pisze,czyli jest tak jak myslalam,ze wraz ze zniknięciem tematów o dzieciach ten watek wymrze...

reklama
Ja to bardzo malo sie ostatnio udzielalam na BB ale teraz kiedy pogoda jest szara i jednym slowem beznadziejna a na wyspach to wiadomo ze deszcz teraz to jest norma :-/ no to pewnie bede czesciej sie udzielac :-)
Taka odskocznia od tematow dzieciowych jest b.dobra :tak: a wiec dziewczyny mam problemik nie wiem czy tutaj moge pisac czy jest jakis inny temat odrebny na temat antykoncepcji?? 3 miechy temu zalozylam se spirale niehormonalna wszystko jest ok wiadomo @ jest dluzsza i obfita ale byla regolarna co 27 dni jak w zegarku przylazila a teraz kurcze jakis poslizg mam i @ brak 30 dzien a tutaj nic i zadnych objawow zeby sie miala pokazac:confused2: wiem ze ona moze jeszcze skakac itd i sie regulowac ale jakies schizy mnie juz powoli dopadaja. Czy stosuje ktoras z was spiralke i jak to u was wyglada z tymi @?? Sa regolarne??
Pozdrowionka dla wszystkich ;-)

Do góry