reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

emy - Ja jestem z tych łatwowiernych :-p
a weźcie , to już będzie przeleżały ogórek pomarszczony a nie cukinia :-D:-D a raczej zepsute pomidorki cherry , bo ja mam małe :-p:-p

reklama
Anastazja ale jak sie napelnia mlekiem to bedziesz miala 2 bomby!! lepiej niech eM sie wtedy nadotyka do woli, bo ponoc to tylko tymczasowe :-D

Mówisz? Ale jak będą boleć :-( cycki zarezerwowane są dla Czarka :-p

wiem że każdy na kobietę w ciąży mówi ciężarówka, a Ja mam inne przezwisko - wymyślone przez mojego małżonka - Avatar, mówi że Czarek siedzi w środku i steruje swoim avatarem ( czyli mną ) :-D:-D

Teraz to juz cukinie mamy wszystkie hehehhehe

O wypraszam sobie-ja jak ostatnio trochę przytyłam to bimbałki mam wreszcie jak ta lala,sama się napatrzeć nie mogę:-D M się całe lato "burzył",że za duże dekolty noszę, a ja mu na to "chyba oszalałeś,pierwszy raz w życiu mam co pokazywać a ty mi chować każesz???";-) Co prawda mam obecnie całą szufladę za małych "czapek na bliźniaki", ale co tam:-)

anulka ty widzę jak moja mama,tylko jej firanki w głowie,a ja jak juz musiałam poświecić sporo mojego czasu na dopasowanie firanek i zasłon do każdego okna to teraz tylko piorę i wieszam z powrotem.Mama nieraz nabąknie-o zobacz jaka fajna firanka,może sobie zmienisz,a ja "ani mi się śni";-)
karola już zdązyłam doczytać na cpp,&&&&&&&&&&& za mamę

Dziewczyny mam w piatek urodziny eMa i chcialam zrobic jakies ciasto, dobre, ale malo pracochlonne, bo ja leniwa jestem...macie cos ciekawego???

Mogę podać adres cukierni w Krakowie :-p
A tak na serio, to ciasta które robię to zazwyczaj sernik na zimno :-) a Twój to lubi ciasta? bo mój z ciast to lubi kiełbasę :-D

reklama
Do góry