reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

halow babole!

Ale sie usmialam z tego trzymania Anulki Zjolki za pas hihi :-D

Emka daj nie obrazaj sie!!! Wredne swinie jestesmy, tak tak:tak::tak: wybacz

Zjola tys chyba zgupla z tym zabezpieczaniem!! A tak z ciekawosci to co to za zarazy macie??:szok::szok:

Bett nie mam pojecia, ale wujek google ci na pewno pomoze ;-)

U nas jest cudna pogoda! mala wlasciwie smiga tylko w bodziaku, dzis widzialam nawet takich co w koszulkach z krotkim rekawem chodzili. Chcialabym, zeby sie ta jesien nie skonczyla :tak: cudnie jest!

Chce wam powiedziec niedobre kolezanki, ze zrobilam wczoraj to ciasto bez waszej pomocy- cynamonowe z jablkami i orzechami i juz zniklo!!:szok: mimo, ze zapomnialam dodac proszku do pieczenia hahahahaha:-D:-D

reklama
Gatto - między innymi chlamydię, która w normalnym teście nie wyszła, ja mam boreliozę i motylicę wątrobową, mój Młody ma tasiemca no i wiele innych a oprócz tego ja jestem obciążona jakąś szczepionką a moi chłopcy muszą odstawić nabiał, bo im kompletnie nie służy. Na szczęście nie mamy w organizmie żadnych historii nowotworowych. No nic będziemy się leczyć i zobaczymy z jakim skutkiem. Najśmieszniejsze jest to że ja o tej boreliozie nie wiedziałam i wiele objawów zwalałam na nerwy i na przedźwiganie się a jak poczytałam o objawach to teraz wszystko wskazuje na to choróbsko.

Zjola o jasna ciasna popielata!!!! no to faktycznie!! Tylko tyle, ze te choroby w dzisiejszych czasach mozna latwo zwalczyc antybiotykami. Borelioza szlak!! to nie za dobrze, no, ale tez idzie z tym przeciez zyc!
Nie odpuszczam kciukow za was i zobaczysz, ze zaswieci slonce! Trzeba sie wziac za siebie, zwlaszcza, ze wiesz z czym walczyc:tak:

Ja wczoraj mialam usg szyji i troche sie denerwowalam, ale jednak wszystko jest ok.

Ale mam wkur.wa od samego rana!! Moj ma wszystko w wielkim powazaniu, spal do 10, bo jest przeziebiony, dom zasyfiony tak, ze nawet nie bede opisywac, a on se spi. Najgorsze, ze ciagle jakies mikroby nam do chaty przynosi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nic, zycze wam dziewczynki milej soboty i odpoczywajcie :tak:;-)

Hej,
U nas dlugi weekend ale mnie to akurat bez roznicy:) Pogoda super,no moze nie tak cieplo jak w sloneczej Italii:) ale jak na ten kraj to super jesien,nie musimy jeszcze ogrzewac w nocy i temp mamy w nocy w pokoju 19st.co wystarczy na razie.
Pewnie niedlugo przyjdzie zimno,bo juz listopad za pasem.
Emy tak mysle o Was...pewnie lekarze sami nie wiedza co sie dzieje,miejmy nadzieje,ze Maly po prostu z tego wyrosnie,ze to nic groznego.
Zjola cholerka,chlamydia to prawdziwe dziadostwo!Ale seria lekow dla Ciebie i meza na pewno to wygoni i bedzie dobrze:) A jesli Wy teraz sami na gospodarstwie to ho ho! nic nie mowie:)))
Gatto o facetach to mozna by osobny watek zalozyc i pisac o nich posty z metra!

pięć dni mnie nie było i żadna nie zatęskniła ???:confused2: a ja konałam , bo się zatrułam ....nawet podejrzewam , ze może ktos mnie otruł:eek: takiej choroby to ja wieki nie przechodziłam. Siedząc na klopie mialam miske na kolanach- masakra
Ale już odzyłam i wróciłam :)
Zjola , a jakie badania Ci to wszystko odnalazły , bo ciekawa jestem ??? I dobrze że wiesz co , to się wyleczysz:)
Gatto , najprostrze ciasto i jakie dobre , widzisz...

P.S . u mnie tez nie ma cukini , ale małe cytrynki mi zostały...

OOO się rozgadały babeczki :)

A ja w międzyczasie się postarzałam, zsiwiałam i przesrałam własne urodziny a co!! i jeszcze je zahafciłam a jak!! :)

Czarna czy myśmy się gdzies nie miziały czasem??a może żarłyśmy coś razem?? hyhyh nosz mnie przewaliło tak jak Ciebie:) ale rodzinki chyba tfu tfu nie zaraziłam :)

No a co do gabarytow to ja się mogę moimi lemonami podzielić.. choć zamiast melonów zaczynają przypominać psie uszy hehehe

Hahahah Mysiak to musiało byc ostro na urodzinach:-D:laugh2::-) wszystkirgo dobrego:tak:
Mojej cycki przypominają szczury... Aż sama się dziwię jak się zmieniły. Najśmieszniejsze jest to że to tak ten laktator potraktowal je bez litości:cool::no::baffled:

kwiatuszek , no bo laktatorom mówimy NIE :no:
mysiak , najlepszego zatem na urodziny ! U mnie reszta zdrowa , więc nie wiem co to za cholerstwo bylo ... jedyny plus to zgubiłam przy tym 2 kilo :)

Nieniee.. kochane ja nie doczekałam urodzin.. miałam zrobić w piątek ciasto i co?? w nocy z czwartku an piątek mnie obsrajdało i obhaftało... :)

Czarna ja mam 4kg na minusie.. masakra.. i jeszcze zołąd pobolewa:)

reklama
Czarna ja sie nie dopytywalam, bo myslalam, ze cie Wiesci wsysly, boscie sie przeniosly i nie odzywacie sie juz tu. Kazda focha zapodala czy co?

Zjola tez jestem ciekawa jak Wam to wszystko dziadostwo odkryli??:eek:

Ale mam lenia dzisiaj, mowie wam!!

Kwiatuszek no z tymi szczurami to padlam! od razu sobie wyobrazilam zamiast biustu szczurki takie owlosione, a fuuuuj! ;-)

Aaaa Mysiak no i przesrac swoje wlasne urodziny to przesrane:eek:
Ja mam za 2 dni, mam nadzieje, ze nic mnie nie zlapie.

Do góry