ja to jak walnę posta to odrazu jest odzew
...nie wiem kochane róbcie jak chcecie,jaką tam macie wolę.ja będe na cpp i odskoczni dwa wątki mi wystarczą...
anty moja mama miala udar mózgu...jest już w domu,ale nie czuję się najlepiej...wciąż ma wysokie ciśnienie...ma brać leki,mierzyć sobie ciśnienie...najgorsze jest to,że lekarka powiedziała,że udar może sie powtórzyć i tym razem może juz mieć konsekwencje...wszyscy teraz żyjemy jak na bombie...nie umiem przestać o tym myśleć...z mamą na oddziale leżała kobitka,która jest lekarzem...trafiła tam takk jak mama...bez konsekwencji po udarze,a po 48h miała powtórkę i jest sparaliżowana...a pozatym dzis pisałam co u ciebie słychac tyle,ze na cpp...
anulka pisz co ci na sercu leży...może będziemy umiały doradzić...
emy cieszę się,że jesteście już w domu choć sądzę,że czujesz niedosyt co do całej sytuacji...mały jest niesamowity...
widzicie i na tym wątku piszemy o wszystkim...każda ma tutaj coś do powiedzenia i jeśli ostatnio były poruszane tematy TYLKO o dzieciach to dlatego,że właśnie żadna z kobitek się nie odzywała,nie pisała na temat czegoś innego więc odskocznia zrobiła się dzieciowa...kiedyś np mieliśmy wciąż na tapecie temat zumby,ładnych tyłeczków itd
pamięta to któraś jeszcze
????
magda26 ty ten temat zaczęłaś.jak treningi? zreszta ty
anulka też dupcie ujędrniałaś
...obojętnie jaki będzie temat narzucony to jeśli któraś ma coś do napisania to niech pisze,wtrąca się w wątki...tak być powinno...nikomu nigdy nie dogodzi się do końca...jak znowu będziemy gadać o głupotach to któraś z dziewczyn nie będzie chciała się włączyć,bo znowu za wesoło itd...same widzicie