reklama
czarna76
Fanka BB :)
Emka , a więc dziś ma wysypke na przedramionach i trochę na buzi... poczekam aż zejdzie i znów spróbuje , może ryżowy dla odmiany
Milan dzisiaj po raz pierwszy przekręcił się z brzucha na plecy , żeby sprawdzić czy to aby nie jakiś jednorazowy kaprys , położyłam go kolejny raz i odwrócił się tak w sumie trzy razy pod rząd Super!
Milan dzisiaj po raz pierwszy przekręcił się z brzucha na plecy , żeby sprawdzić czy to aby nie jakiś jednorazowy kaprys , położyłam go kolejny raz i odwrócił się tak w sumie trzy razy pod rząd Super!
emka01
Szczęśliwa mama:)
czarna ale masz małego zdolniache w domu Mała jeszcze o tym nie myśli,póki co wygina się do tyłu i obserwuje co ma za plecami-myślałam,że to coś złego,bo taki rogal robi,a to wiązane jest ze złym napięciem mięśniowym,ale kumpele mówią,że ich juniorki też tak robią...Za to uwielbia siedziec jak się ją przytrzyma. A ja wczoraj dałam pół miarki kleiku kukurydzianego i wszystko jest ok,dzisiaj dodałam jedną miarkę,zobaczymy co dalej. Jutro musze kupić słoiczek marchewki i też wypróbujemy...
Emka: Jak by Ci to wytłumaczyć...Z grubsza to widać na tym filmiku, ale musisz przewinąć do momentu gdy dziecko trzyma główkę: podnoszenie dziecka.mp4 - YouTube
Mi pokazywała jeszcze tak, że trzymam rękę na pupie i obracam. Jak znajdę filmik to Ci pokażę.
Tutaj fajnie widać: http://chomikuj.pl/fasolola/Co+niec...Nieco+O+Rozwoju+Dziecka,1533508573.avi(video)
Mi pokazywała jeszcze tak, że trzymam rękę na pupie i obracam. Jak znajdę filmik to Ci pokażę.
Tutaj fajnie widać: http://chomikuj.pl/fasolola/Co+niec...Nieco+O+Rozwoju+Dziecka,1533508573.avi(video)
Ostatnia edycja:
Gratulacje :-)Milan dzisiaj po raz pierwszy przekręcił się z brzucha na plecy , żeby sprawdzić czy to aby nie jakiś jednorazowy kaprys , położyłam go kolejny raz i odwrócił się tak w sumie trzy razy pod rząd Super!
Kamcia, w drugą stronę kombinuje z kręceniem się, tzn. z pleców na brzuch :-) Na brzuchu to ona do tej pory mało leżała, bo nie lubiła i zaraz się wkurzała - nie pomyślała, że zamiast ryczeć można się przeturlać ma plecy
Emka: Jak by Ci to wytłumaczyć...Z grubsza to widać na tym filmiku, ale musisz przewinąć do momentu gdy dziecko trzyma główkę: podnoszenie dziecka.mp4 - YouTube
Jakby to powiedzieć....
zaskoczył mnie wygląd dziecka
Co do obracania dziecka to fajnie to pokazuje Zawistowski w którymś fragmencie Mamo tato co ty na to - do znalezienia na youtubie. Przy Szymku mi się to przydało, bo w ten sposób mu pokazałam, że się obracać można ;-) i potem szybko sam załapał przewracanie
reklama