reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

OsnowaM

Fanka BB :)
Odebrałam wynik histopatologiczny !
ZAŚNIAD GRONIASTY CAŁKOWITY !
pomocy! Jedyne pytanie które nasuwa się w tej chwili. Czy kiedyś zostanę mama ? Czy komuś się udało.. proszę o wasze doświadczenia ☹🥺😢

reklama
pomocy! Jedyne pytanie które nasuwa się w tej chwili. Czy kiedyś zostanę mama ? Czy komuś się udało.. proszę o wasze doświadczenia [emoji852][emoji3064][emoji22]
Tak, masz szansę na bycie mamą, ale najpierw zatroszcz się o siebie. Jak najszybciej idź do ginekologa z wynikiem. Osobiście nie miałam takiego wyniku, ale poznałam dziewczynę, była młodziutka jak miała z tym problem. Obecnie jest mama wspaniałego dzieciaczka. Nie trać nadziei
Spróbuję ja przywołać, może się uda
@plastulinka jak podczytujesz, odezwij się prosze

pomocy! Jedyne pytanie które nasuwa się w tej chwili. Czy kiedyś zostanę mama ? Czy komuś się udało.. proszę o wasze doświadczenia ☹🥺😢
Strasznie mi przykro z Twojego powodu i trzymam kciuki żeby było dobrze. O zaśniadzie nie wiem wiele, ale pewna youtuberka dzieliła się swoją historią w filmie. Nazywa się niesia25. Wiem ze po tej historii została mama. Wszystkiego dobrego Ci życzę, dużo zdrowia!

Strasznie mi przykro z Twojego powodu i trzymam kciuki żeby było dobrze. O zaśniadzie nie wiem wiele, ale pewna youtuberka dzieliła się swoją historią w filmie. Nazywa się niesia25. Wiem ze po tej historii została mama. Wszystkiego dobrego Ci życzę, dużo zdrowia!
Tak widziałam, tylko ona miała zaśniad częściowy :( wiem udało się jej. Dziękuje za odpowiedz kochana

Tak, masz szansę na bycie mamą, ale najpierw zatroszcz się o siebie. Jak najszybciej idź do ginekologa z wynikiem. Osobiście nie miałam takiego wyniku, ale poznałam dziewczynę, była młodziutka jak miała z tym problem. Obecnie jest mama wspaniałego dzieciaczka. Nie trać nadziei
Spróbuję ja przywołać, może się uda
@plastulinka jak podczytujesz, odezwij się prosze
Ja nie mam już sił, nie chce mi się żyć.. leżę i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Ten wynik mnie dziś zabił. Wieczorem mam wizytę u swojego ginekologa. Staraliśmy się 2 lata, kupę stresu i pieniędzy a gdy się udało straciłam ciąże a teraz jeszcze taka diagnoza. Nie wiem jak sobie z tym poradzić .. nie wyobrażam sobie życia bez dziecka. Mając 20 lat już marzyłam o rodzinie i dzieciach a teraz wszystko pękło jak mydlana bańka

Zaśniad całkowity nie przekreśla szans na kolejną zdrową ciążę. Musisz tylko odczekać ze staraniami trochę czasu. Nie poddawaj się.

Daj sobie czas Kochana :( to trudne wieści, musisz to przetrawić, nie da się na pewno tego przyspieszyć i być ciagle gotowym do boju. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i wierze ze wszystko Brdzie dobrze 😘

Daj sobie czas Kochana :( to trudne wieści, musisz to przetrawić, nie da się na pewno tego przyspieszyć i być ciagle gotowym do boju. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i wierze ze wszystko Brdzie dobrze 😘
Boje się żeby nie wyszło coś gorzej :( tak bardzo chce mieć malenstwo, chociaż jedno :( poczekam ile trzeba będzie ale tez już 30 na karku... AMH tez już nie ciekawe... nie wiem :( jedna wielka nie wiadoma

reklama
Boje się żeby nie wyszło coś gorzej :( tak bardzo chce mieć malenstwo, chociaż jedno :( poczekam ile trzeba będzie ale tez już 30 na karku... AMH tez już nie ciekawe... nie wiem :( jedna wielka nie wiadoma
Spokojnie, jest mnóstwo możliwości, medycyna idzie do przodu. Wszystko się ułoży 😘 Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze.

Do góry