reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzanie: diety, cwiczenia, motywacja :-)

reklama
Dziewczyny wstyd się przyznać ale nigdy Weidera nie ćwiczyłam, podrzućcie link ze zdjęciami, bo szczerze mówiąc nie chce mi się szukać:-p

a6w2nl.jpg

Dzięki Aniu! Wytłumacz jeszcze blondynce czy np. w 5 dzień mam zrobić wszystkie te 6 ćwiczeń po 3 razy i każde z nich 6 razy?

Na podstawie 5 dnia:
I seria:
cw1 x 6
cw2 x 6
cw3 x 6
cw4 x 6
cw5 x 6
cw6 x 6
II seria tak samo
III seria tak samo

wytłumaczyła 2 blondynka :-)

jako że święta już minęły , a w obwodzie jakby trochę więcej
odświeżam wątek.:-)
Może mi coś polecicie :szukam dvd z ćwiczeniami, różnymi na brzuszek uda pośladki , plecki biust, przejrzałam już całą masę takich płytek ale jakoś nie mogę sie zdecydować. Może możecie jakieś tytuły polecić???

Agula u mnie kilka takich też leży ale jakoś nie mogę się przemóc żeby je porządnie obejrzeć, już nie mówiąc o ćwiczeniu. Ja jednak jestem beznadziejna w tych sprawach. Ale wytrząsałam się tutaj z czerwonej herbaty, a sama sobie jakiś czas temu ją kupiłam, nie dlatego żebym uwierzyła w jakieś cudowne właściwości, ale dlatego, że ja normalnej nie potrafie pić bez cukru, a ta o dziwo mi wchodzi, bo nigdy jej nie posłodzilam i tym samym pję mniej zwykłej, tylko jako deser na rozgrzanie :-) i mam kurcze efekty :-) zjechałam jakieś 4-5 kilo ( mam dupną wagę), wiadomo, że ma tu swój udział brak słodyczy i gazowanego picia oraz mniejsze porcje jedzenia, ale nawet nie wiecie jak się cieszę :-)

reklama
no to Agask gratuluje:-):-):-):-):-)
mi właśnie ćwiczenia z ty najlepiej wchodzą
tzn łatwiej mi się zmobilizować
i są już na wszystko:tak: tzn z tymi rozciągającymi rozgrzewającymi itp

a co do herbatki to sobie jutro chyba taką zakupię
a co ;-)

Do góry