reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
justa nie zapomnij, że ja tez schudłam sporo.. a nwet więcej od Ciebie:p
i nie mówię tu o ciąży....

bo kiedyś bez ciąży ważyłam 71kg, a teraz 51, znaczy no już 53, ale to przez mięsnie mam teraz więcej kg mimo ubytku w obwodach:)
więc naprawde muszę się pilnować, zeby nie zapuścić się znów.... a wolę chodzić objedzona i nie tyć niż się ogtaniczać..:)

wiem, że samych jajek nie jecie, ale na pewno więcej niż wcześniej, dlatego tak jak mówiłam, dałam tylko propozycje, no ale widzę, że moja dobra wola została błędnie odebrana;)

MH wiesz, że olej kokosowy przyspiesza metabolizm i spalanie tłuszczu?
ja jak mam ochote na czekolade to kupuje czekoladki lodowe z Aldika, w takim rożku, one mają na 1 miejscu w skladzie olej kokosowy, a nie inne tłuszcze albo jeszcze lepiej cukier, który jest na 1 miejscu w każdej czekoladzie:)
POLECAM sa pyyyszne!

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie,

ja powoli wracam do siebie po weekendowym szaleństwie jedzeniowym:-D

luna -jak zdrówko??

Justa - fajnie z tym karnetem:-)

iwcik - to twarda byłaś w weekend:-D nie to co ja:-D:-D

anaconda - ja właśnie jestem w trakcie @ i waga wyższa i jeszcze grzechy w weekend :no:

Co do dyskusji na temat diety myślę, ze każdy powinien wybrać taka jaka mu najbardziej pasuje:tak:

hej laski a tam kłucicie sie nie wiadomo o co ooooooooooojajka:-D:-D:-D:-D

kto chce to se duka kto nie chce to nie:tak::tak::tak: i nie ma co kazda dieta ma swoich zwolenników i przeciwników wiec to normalne i nie ma sie co sprzeczać:tak::tak::tak:

Ja dzisiaj zaczynam znów proteinki no i na snaidanie wypilam jogurt z piernikiem heeeeeee :-D:-D:-D:-Deleganckie sniadanie co:-D:-D:-D:-D:-D
obiad pewnie ryba nieszczesna jakos nie przepadam za rybami ale jakos idzie to nawet:-D:-D:-D a na kolacje to pewnie owsianka bo trzeba otreby wsunąć choc moze sie zmieni bo wlasnie wyciagłam z piekarnika buleczki swieżutkie wiec moze kanapeczki z zielona herbatka:-):-):-):-)

Iwcik mi też te ryby wcale nie podchodzą, nigdy za nimi nie przepadałam, jedynie za filetami pangi ale ileż można. Za to robię sobie deserki z serkiem ile wlezie :-D:-D:-D

e tam Iwcik :-p
Toż to tylko wymiana zdań dotycząca różnicy pomiędzy jajami wiejskimi a miejskimi.:-D
Dobrze, że nie musimy liczyć kalorii.:-D

reklama
Hej dziewczyny :-)
Jesli mozna dolaczam do Was ,ale nie jako Dunkan ;-)

Ja zaczelam stosowa diete ,no moze nie diete a zmienilam swoj jadlospis...koniec z kotletami panierowanymi,nie jadam bialego pieczywa,koniec z nachos zapienanymi z serem,duzo warzyw,owoce...slodyczy praktycznie zero... jem duzo tryb i owocow morza-uwielbiam...cukier zastapilam sokiem z agawy.. No i wiecie-normalnie przytylam 5 kg. :-D i zaczelam miewac problemy z taoleta... no wiec zaczelam activie na ta przypadlosc zajadac... niezbyt pomaga...wiec teraz jakies drastyczniejsze srodki beda :-D

Ja ogolnie zwracam uwage na spozywane tluscze... staram sie nie przekraczac 30gram.na dzien... moj tesc w ciagu roku zrzucil 40kg :) ale on dodatkowo cwiczy codziennie 45 min.na rowerku.,..z grubasa zrobil sie umiesnionym facetem-no szok..a. ja tu 5 kilo zwalczyc nie moge!!!!! fakt faktem rzucilam od 1-go paierosy i chce mi sie wiecej jesc-wrecz powiem ciagle mysle tylko o zarciu i o tym jaka jestem gruba :-D no i w takich chwilach lapie za jablka,pomarancze,fasole w pusczce..cos niskokalorycznego...
rowerek zakupilam tez...jezdze ale nie codziennie...
Moze w grupie jednak bedzie mi latwiej ...i jakos puszcza diabelne kilogramy :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.