E
Ewcia81
Gość
gosiagro dziekuje bardzo bardzooooooooo
zaraz sie zabiore za czytanieeeeeeee
zaraz sie zabiore za czytanieeeeeeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słodyczy mi nie brak, jedynie chlebka...no a dzisiaj zgrzeszyłam na samych P i zjadłam 4 ciastka z ciasta francuskiego z budyniem i ananasem
no własnie Piciu mówił, ze leciało, ale sam nie zdążył obejrzec tez. I dobrze, bo jakby sie nasłuchał tego babska to już w ogóle zakazał by mi isę diecić. W paskach dziurki dorabiam, dobrze, ze mam ich dużó, to nei we wszystkich muszę, bo dużó od tesciowej, a ta chuda jak patyk, hihi.Czy oglądałyście może dzisiejszy program na tvn " Między kuchnią a salonem".
Było o dość popularnej diecie - diecie dr. Dukana.
Znany dietetyk , który na tvn style prowadzi program kulinarny z prowadzącą program " Między kuchnia a salonem" ( nie pamiętam imion i nazwisk pań) , tak wyminusowała dietę Dukana, że siedziałam z rozciapierzoną buzią i tylko mrugałam oczami. jakie ona bzdury gada.
Z tłumu wyszła młoda dziewczyna ( czyt. w naszym wieku ;-)) , która schudła na tej diecie 30 kg. i zaczęła podważać wypowiedzi pani dietetyk, że woli dietę Dukana niż wcześniejszy styl jedzenia.... Że owszem , są osoby którym dieta nie służy , bo nagle nerki im przestają dobrze funkcjonować, ale należy pamiętać o tym , by dużo płynów, wody pić!
dzięi, obejrze póki śpidla tych co nie widziały wczoraj a chciałyby zobaczyc
Dieta Dukana - Aktualności - Między kuchnią a salonem
oj tak, warto poczytać.Ewcia tak jak pisze gosiagro wszystkie 3 książki dostępne są w wersji pdf. Jednak warto przeczytać przed przystąpieniem do diety.
To o cholesterol się rozchodzi, który w nadmiarze jest szkodliwy. ;-)aaaa i polecam nie jeśc całych jajek, bo żóltka mają dużo kalorii...