reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czy oglądałyście może dzisiejszy program na tvn " Między kuchnią a salonem".
Było o dość popularnej diecie - diecie dr. Dukana. :-D
Znany dietetyk , który na tvn style prowadzi program kulinarny z prowadzącą program " Między kuchnia a salonem" ( nie pamiętam imion i nazwisk pań) , tak wyminusowała dietę Dukana, że siedziałam z rozciapierzoną buzią i tylko mrugałam oczami.:-D jakie ona bzdury gada.
Z tłumu wyszła młoda dziewczyna ( czyt. w naszym wieku ;-):-D) , która schudła na tej diecie 30 kg. i zaczęła podważać wypowiedzi pani dietetyk, że woli dietę Dukana niż wcześniejszy styl jedzenia.... Że owszem , są osoby którym dieta nie służy , bo nagle nerki im przestają dobrze funkcjonować, ale należy pamiętać o tym , by dużo płynów, wody pić!

Tak a propos . Dziejsza moja waga 58,1 kg.:tak::-D:-D:-D:-D:rofl2:
Kocham warzywka!

gosiagro no trudno się mówi, i żyje się dalej! ;-) Po weekendzie wróć na właściwy tor.:tak:;-)
Ewcia81 a książkę czytałaś? :sorry: To podstawa rozpoczęcia diety. :tak: W necie owszem dużo info, ale lepiej wiedzieć samemu, być pewnym co można, a czego nie można.:tak:
Blog odwiedzam :tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Justa tez to widziałam a ta dziewczyna co schudła 30 kg to koleżanka mojej koleżanki z BB:-) i od niej wiedziałam, ze dziś ten temat będzie
Tez po tym co powiedziała ta dietetyk przecierałam oczy ze zdziwienia, z drugiej strony nie spotkasz pewnie dietetyka który zaleci jakąkolwiek dietę eliminacyjna, oni mówią tylko o zrównoważonych

Ładna waga:-):-)

Ostatnia edycja:
Ja też oglądałam ten program :tak::tak::tak: no i fakt dietę skrytykowała ale sama recepty nie dała na pozbycie się zbędnych kg :crazy::crazy::crazy:
Ja też dzisiaj zgrzeszyłam - zjadłam dwie delicje i pół porcji brokuła na masełku i z tartą bułką :-:)-:)-( a potem się dziwie że waga w miejscu stoi prawda :sorry::sorry::-D:-D

gosiagro koleżanka bardzo ładnie ripostowała pani dietetyczce.:tak::-D
Zapędziła ją w kozi róg.Jedyną odpowiedzią było: "bo pani jest młoda,to pani dieta służyła" . :-D:-D:-D

anakonda no właśnie... Tylu mamy w PL dietetyków, czemu nie zbiorą się do kupy i nie wymyślą jednej uniwersalnej diety? :-D:rofl2:

hej wam

Justa nie czytałam i raczej nie bede chyba....bo zanim zamowie i wogole...zaczynam od pon i tyle..
gosiagro chetnie popatrze na program..

Zmykam milego dnia

musze na miastoo leciec do babci i wogole...

hej wam

Justa nie czytałam i raczej nie bede chyba....bo zanim zamowie i wogole...zaczynam od pon i tyle..
gosiagro chetnie popatrze na program..

Zmykam milego dnia

musze na miastoo leciec do babci i wogole...

mam w pdf, mogę ci przesłać, jakby co napisz mi adres mailowy

Ewcia tak jak pisze gosiagro wszystkie 3 książki dostępne są w wersji pdf. :tak:Jednak warto przeczytać przed przystąpieniem do diety.:tak:

hej wam

Ja juz z miasta wrocilam,,pale w piecyku bo zimnica,,brrr
Obiadek przygotowany zaraz wstawie...

Ewcia tak jak pisze gosiagro wszystkie 3 książki dostępne są w wersji pdf. :tak:Jednak warto przeczytać przed przystąpieniem do diety.:tak:

ooo to jasne,ze chce....
gosiagro .moj mail ewaszada@o2.pl z gory dziekuje

A ja dzisiaj kupila babce Pani domu,,a tam o diecie dukana,,no to jej zabralam heee

reklama
ooo to jasne,ze chce....
gosiagro .moj mail ewaszada@o2.pl z gory dziekuje

wysłałam ci " Nie potrafię schudnąć" oraz "350 przepisów", "Metoda doktora Dukana" oraz "Przepisy specjalnie dla Polaków" są wielkie, ale możesz ściągnąć z sieci
przeklej.pl - dr pierre dukan metoda doktora dukana .pdf. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl
Pierre Dukan Jaroslaw Urbaniak Nie potrafie schudnac Przepisy specjalnie dla Polakow.pdf - ricciotto - Chomikuj.pl

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.