Hej dziewczyny, mam w końcu chwilkę to wskakuję biegusiem, podczytałam was troszkę, to i cos o siebie napiszę.
Dużo roboty teraz, hehe, obiad dla P, cos lżejszego dla Młodej i cos dukanowskiego dla mnie. Robiłam bułeczki Justy-pycha, a dziś upiekłąm chlebek razowy Ally, spróbowałam, bo nie mogłam się opamiętać-hmmm, rewwelacji nie ma, ale da się zjeść. Ae to bardzoj moja wina chyba niż chlebka, bo raz, ze ostał mi tylko jeden twarożek, więc dodałam jogurtu 0%, to taki mokrzejszy hehe wyszedł. ALe da isę zjeść. Najważniejsze to mieć co ze sobą do pracy wziąć, a tam czasu n awydziwianie nie mam.
Justys ten serek topiony taki pycha? skusze się, bedzie do pracy do chlebka razowego Ally:-)
No i zaczęłam ćwiczyć ten zestaw z twojego blogu, dałąm rade, fajne cwiczenia, spokojne, ale weidera póki co sobei odpuszcze. od wtorku marszobieg do i z pracy, może rowerek do tego jak dam rade to taki komplecik raczej wystrczy.
No i mam w końcu otreby jak należy. J anie wiem, ślepota, nawet okulary nie pomagają. Była w netto 2x i nie widziałm. PIciu poszewdł dziś i kupił
Aleksia , bo troszkę za mało jadłaś. Do tego na czczo poszłaś na badania...normalka.
tez tak mysle. Staram się nei obzerać ale jak jestem głodna to jem. W koncu to nie ma byc głodówka tylko dieta. Ale powodzenia kochana. Dasz rade jak się zaprzesz( nie mylić z zaparciem stolcowym
)jak nie tym to innym sposobem. No i doczytuje, ze cos tam juz ładnie zgubiłaś, hehe, brawo!
A ja dzis 3 dzień fazyI ( miało byc 2 ) . W sumie to zaczelam tak nei typowo, bo w piątek zjadłam normalne sniadanie, wypiłam chyba kawe jak dobrze pamiętam, a później pomyślałam, ze upieke bułeczki, jak je upiekłam, to stwierdziłam, ze zaczne sobie juz, bo na co mam czekać, hehe.
Od jutra faza II. Ustaliłam się na 5/5. Test dukana wyliczył mi 2 dni fazy I, nie za mało? W sumię chciałabym zrzucić 5, moze 6 kg.
Chciałam się pochwalić,że mąż przez 5 dni I fazy schudł 5 kilo:-):-):-)!!!!!!!
No no, jest się czym pochwalić, gratki dl amężusia.
Ja mam kolejne kolo na koncie
A wczoraj jadłam pizze
ty wariatko