reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Justa - dziękuje za przywitanie:tak: a ty już kończysz, niezły wynik, gratuluje:-D teraz będziesz utrwalać?

Aleksia
- super!!!! 3,3 kg to bardzo duzo:tak:

Iwcik - bezy, mniam, mniam muszę i ja kiedyś próbować, a ja właśnie zajadam się goframi, pyszne wyszły:-):-)

miłego wieczoru dla wszystkich dukających:-)

reklama
Hej dziewczyny, mam w końcu chwilkę to wskakuję biegusiem, podczytałam was troszkę, to i cos o siebie napiszę.

Dużo roboty teraz, hehe, obiad dla P, cos lżejszego dla Młodej i cos dukanowskiego dla mnie. Robiłam bułeczki Justy-pycha, a dziś upiekłąm chlebek razowy Ally, spróbowałam, bo nie mogłam się opamiętać-hmmm, rewwelacji nie ma, ale da się zjeść. Ae to bardzoj moja wina chyba niż chlebka, bo raz, ze ostał mi tylko jeden twarożek, więc dodałam jogurtu 0%, to taki mokrzejszy hehe wyszedł. ALe da isę zjeść. Najważniejsze to mieć co ze sobą do pracy wziąć, a tam czasu n awydziwianie nie mam.

Justys ten serek topiony taki pycha? skusze się, bedzie do pracy do chlebka razowego Ally:-)
No i zaczęłam ćwiczyć ten zestaw z twojego blogu, dałąm rade, fajne cwiczenia, spokojne, ale weidera póki co sobei odpuszcze. od wtorku marszobieg do i z pracy, może rowerek do tego jak dam rade to taki komplecik raczej wystrczy.

No i mam w końcu otreby jak należy. J anie wiem, ślepota, nawet okulary nie pomagają. Była w netto 2x i nie widziałm. PIciu poszewdł dziś i kupił:-p

Aleksia , bo troszkę za mało jadłaś. Do tego na czczo poszłaś na badania...normalka.:tak:
tez tak mysle. Staram się nei obzerać ale jak jestem głodna to jem. W koncu to nie ma byc głodówka tylko dieta. Ale powodzenia kochana. Dasz rade jak się zaprzesz( nie mylić z zaparciem stolcowym:-D:-D:-D)jak nie tym to innym sposobem. No i doczytuje, ze cos tam juz ładnie zgubiłaś, hehe, brawo!

A ja dzis 3 dzień fazyI ( miało byc 2 ) . W sumie to zaczelam tak nei typowo, bo w piątek zjadłam normalne sniadanie, wypiłam chyba kawe jak dobrze pamiętam, a później pomyślałam, ze upieke bułeczki, jak je upiekłam, to stwierdziłam, ze zaczne sobie juz, bo na co mam czekać, hehe.
Od jutra faza II. Ustaliłam się na 5/5. Test dukana wyliczył mi 2 dni fazy I, nie za mało? W sumię chciałabym zrzucić 5, moze 6 kg.

Chciałam się pochwalić,że mąż przez 5 dni I fazy schudł 5 kilo:-):-):-)!!!!!!!
No no, jest się czym pochwalić, gratki dl amężusia.
Ja mam kolejne kolo na koncie :tak::-D A wczoraj jadłam pizze :-p
ty wariatko:-D

Witam i ja.

Aleksia Wielkie Gratki!

Justa to u ciebie chyba juz meta z dieta dukana zrywasz znim ????????
Eeee , gdzie meta.:-D Romans z Dukanem nigdy się nie kończy.:-D Trwa do końca życia.:tak:
Teraz jestem na III F utrwalania straconych kilogramów,a potem IV do końca życia.:-p:-D

Justa - dziękuje za przywitanie:tak: a ty już kończysz, niezły wynik, gratuluje:-D teraz będziesz utrwalać?

Jestem na 43 dniu utrwalania ze 100. :tak: Ale zastanawiam się, czy nie wrócić od lutego na II fazę i dojść do wyznaczonego celu 55 kg.:tak:

Justys ten serek topiony taki pycha? skusze się, bedzie do pracy do chlebka razowego Ally:-)
No i zaczęłam ćwiczyć ten zestaw z twojego blogu, dałąm rade, fajne cwiczenia, spokojne, ale weidera póki co sobei odpuszcze. od wtorku marszobieg do i z pracy, może rowerek do tego jak dam rade to taki komplecik raczej wystrczy.

Staram się nei obzerać ale jak jestem głodna to jem. W koncu to nie ma byc głodówka tylko dieta.
Serek topiony dobra rzecz.:tak:Zastępuje masło, bez którego nie wyobrażałam sobie bułki. Teraz masło i pieczywo może dla mnie nie istnieć, bo kocham bułeczki Dukana.:-) A i na III F mogę szamać już chlebek razowy 2 kromeczki dziennie.:tak:

Ćwiczenia fajne.:tak: i przede wszystkim dające efekty.:tak:
Ja postanowiłam wziąć się za brzuch i gdy wszyscy już w łóżku leżą, ja dzielnie robię 100 brzuszków na kolację.:tak::-D

Ale powodzenia kochana. Dasz rade jak się zaprzesz( nie mylić z zaparciem stolcowym:-D:-D:-D)jak nie tym to innym sposobem.
hehe :-D:-D:-D

A ja dzis 3 dzień fazyI ( miało byc 2 ) . W sumie to zaczelam tak nei typowo, bo w piątek zjadłam normalne sniadanie, wypiłam chyba kawe jak dobrze pamiętam, a później pomyślałam, ze upieke bułeczki, jak je upiekłam, to stwierdziłam, ze zaczne sobie juz, bo na co mam czekać, hehe.
Od jutra faza II. Ustaliłam się na 5/5. Test dukana wyliczył mi 2 dni fazy I, nie za mało? W sumię chciałabym zrzucić 5, moze 6 kg.
Czy ja wiem.
Z testu wynikało , że miałam zrobić 3 dni czy 4 uderzeniówki . Zrobiłam 5 .;-)
Zawsze możesz zmienić tryb na dogodny dla ciebie.:tak:

Dziewczyny to nie jest tak, że koniec z Dukanem i już. Dukan nauczył mnie po co w pierwszej kolejności sięgać do jedzenia, że nie wszystko co pięknie wygląda jest zdrowe ( gotowe produkty), że trzeba samemu przygotowywać posiłki , by wiedzieć co się je. Ale jak ktoś lubi w kuchni siedzieć i eksperymentować to dla niego wielka frajda.:tak:;-)

Postanowiłam przedłużyć o 1 dzień uderzeniówkę i Fazę II rozpisać 3/3. Schudłam kilogram w 2,5 dnia pierwszej wagi.

hej wam dziewczynki

Ja juz od dłuższego czasu pisze sie na ta diete..ale jakos weny nie bylo..ale teraz mam..

tylko dzisiaj @ przylazła,,poczekam az pojdzie,,ale juz zapisuje,notuje,,podczytuje.

Jedno moje pytanie??
Na tej pierwszej fazie mozna jesc te wypisane produkty,ale w jakich ilościach dowolnych??? czy jest jakies ograniczenie???
Ja zaczne od 31 stycznia jakos,bo 5-6 dni to @.....a chce schudnac te 5-6kg......

Czy ktoras bedzie dopiero zaczynała???

Jedno moje pytanie??
Na tej pierwszej fazie mozna jesc te wypisane produkty,ale w jakich ilościach dowolnych??? czy jest jakies ograniczenie???
Do woli, by nie chodzić głodnym.:tak: Nie ma ograniczeń.:no:;-):-)

luna super!:tak::-D

A ja dziś zaserwowałam sobie na obiadek kapuśniaczek i spagetti. :tak: Przepisy na blogu.:tak:;-)

Justa dzieki...juz liste robie,,co gdzie kupic....
a wogole czytam,ze na blogu u ciebie jest sporo tego,,a podaj linka do bloga,bo znaleźć nie moge.....

Justa - a od kiedy jesteś na diecie? a gdzie znajde ten twoj blog?

Postanowiłam przedłużyć o 1 dzień uderzeniówkę i Fazę II rozpisać 3/3. Schudłam kilogram w 2,5 dnia pierwszej wagi.

to chyba pójdzie ci podobnie jak u mnie, ja w 5 dni fazy uderzeniowej schudłam 2,3 kg

Jedno moje pytanie??
Ja zaczne od 31 stycznia jakos,bo 5-6 dni to @.....a chce schudnac te 5-6kg......

Czy ktoras bedzie dopiero zaczynała???

według teorii Dukana nie ma ograniczeń co do ilości dozwolonych produktów, możesz jeść ile chcesz:-D

Ewcia w prawie wszystkie chude produkty zaopatrzysz się w Biedronce. :tak:Link do bloga wyślę na PW.;-)

gosiagro zostałam kochanką Dukana dokładnie 20 września 2010 r. :-D Ciągnąc 5 dni uderzeniówki ubyło mnie 2,7 kg.:tak:

Anakonda , malinuś , Iwcik co u was babeczki?

emiliab jak mężuś na dietce ?

reklama
Witam wszystkich

widze nowe osoby dukajace :-D:-D:-D
no i dla mnie przyszła chwila prawdy i ja wiem czy jest rewelacja spodziewałam sie wiekszego ubytku na wadze chyba moja waga cos zle pokazuje:-:)-D:-D:-Dwedług niej po 7 dniach schudłam tylko 4kg ale wczesniej nim zaczełam 1 faze to tez przez 6dni eksperymentowałam probowałam co mi bedzie smakowac ale tez podjadałam inne rzeczy no i urodziny mamy byly wiec był i alkohol to przez te 6 dni eksperymentu tez schudlam 3 kg :-):-):-) wsumie od 8 stycznia schudłam 7kg to chyba dobry wynik:-):-):-)
druga faze ustawiłam 5/5:-):-):-)i zaopatrzyłam sie w warzywka na patelnie z biedronki:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.