reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Jakiś kremik dobry znacie na ujędrnienie tylko niedrogi 
Pauluśka
Zaciekawiona BB
Mam małe pytanko : jstem w fazie uderzeniowej ,dzisiaj 5 dzień.Po 2 dniach mialam kilogram mniej,a przez ostatnie 3 dni ubyło mi tylko 200g...
Czy to normalne??? Może coś robię zle? Jem same chude miesko,ryby z piekrnika,serki light i jogurty naturalne oczywiscie light...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
anawawka róznica kilku godzin naprawde ma znaczenie
brzmi jak absurd , ale to prawda
Pauluśka a jakie jest woje bmi?
U mnie dziś 73.2. Jak tylko dobiję do 72,5- 73 to 3 faza ale juz glowa

Pauluśka a jakie jest woje bmi?
U mnie dziś 73.2. Jak tylko dobiję do 72,5- 73 to 3 faza ale juz glowa
martolinka
Misiakina wiec tak w sumie waga dobrze Ci spada. Moze musisz wiecej wody pic i jesc mieska. Przede wszystkim sie nie poddawac. Potem waga wolniej leci ale wazne , ze w dobrym kierunku

Pauluśka - u mnie w pierwszej fazie poszło niewiele kg... jakieś 1,4. Wg tego co opisuje Ducan przy niewielkiej nadwadze waga może nie iść w dół z kilku powodów: albo przed okresem jest kobieta, albo coś żle robi, można dołączyć ćwiczenia - np. spacer pół godzinny lub godzinny. A może po prostu Twój organizm wolniej reaguje...
Pauluśka
Zaciekawiona BB
Może faktycznie mój organizm wolno reaguje...bo nic innego nie przychodzi mi do głowy...jem tylko to co można,spacery na razie nie sa mozliwe,bo mieszkam w Irlandii i troche nas zasypalo
tutaj niestety nie posypują chodników tak jak w Polsce... ;/ Do @ mam jeszcze jakies 2 tygodnie.No zobaczymy co bedzie dalej.Mialam od jutra zaczać P+W ,bo dzisiaj 5 dzien uderzeniowej,ale chyba 2 dni jeszcze przedłuże.
reklama
martolinka
Pauluśka nie przedłużaj tak długo uderzeniówki. Nie masz ogromnej nadwagi. Organizm "przeciągnięty " w tej fazie później słabiej reaguje. MAx 6 dni dla Ciebie bym polecała