reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

martolinka - w 9 tygodni? Nie no jestem pełna podziwu, ja schudłam 14 kg ale w o wiele dłuższym czasie, gratulacje!!!
anawawka - wiem coś o tym grzeszeniu, nie przejmuj się :) Ja teraz jakoś dzielnie się trzymam ale wcześniej czy póżniej znowu nadejdzie dzień i będę wszystko jadła bez opamiętania:D u mnie pół kilo mniej...

reklama
Właśnie przez 3 dni zero jeżdzenia :/ brzuszki robiłam ,bo czasu brak.

Jestem pewna ,że to dzięki mojej abstynencji i nie jedzeniu słodyczy :p

Wątek w końcu dziś ruszył... więc tak.
od niedzieli ruszyłam z fazą 3 na której pozwoliłam sobie dużo za dużo , nie wiem , czy Dukan pod tym by się podpisał:zawstydzona/y::wściekła/y: myślałam , ze jak wroce do tego co było przed dietką to nic się nie stanie. Otóż błąd. 1 kg więcej w 2 dni. Wróciłam więc na 2 fazę i poczekam jak dobiję do wagi z suwaczka a potem faza 3 od nowa , ale juz zgodnie z dukanem. Zrobiłąm notatki , zajrzałam do ksiazki i juz wszystko jest si. Takze u mnie bez fazy 3 - efekt jo jo murowany.
od dzis proteinki za kare

Teściowa nie wiem czy nadal w diecie ale jak ją w niedziele widziałam to mówiła ,że już sił nie ma tak się źle czuje :/

No i znając życie schudnie jeszcze z 3 kg nie zrobic dalszych faz i efekt jo-jo bedzie

reklama
To jej powiedz , że słowo "dieta" nie znczy to samo co złe samopoczucie choroba. Jeżeli zdrowie jej szwankuje to znaczy , że coś źle robi , nie przestrzega reguł albo po prostu byłą chora wcześniej , lub organizm się buntuje

Do góry