reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
a ja przeszłam na 3 faze dukana. juz mam dosc samych protein. Mam nadzieje, ze mi zniknie ten ostatni kilogram:tak:

Gratulacje!!!!!!!!!
wynik powalajacy 13 kg to ci poszlo migusiem, co za wynik
poklon_2.gif

Martolinka - w ile to tygodni - 10??
A ja wyliczyłam sobie tak orientacyjnie, że powinnam koło połowy stycznia właśnie wejść na 3 fazę...

Martolinka - 9 tyg. i takie efekty... a ja zgrzeszyłam w sobotę... zjadłam niecałe 2 placki ziemniaczane smażone na oleju ;)
A i miałam się spytać dziewczyny a co z miodem? Dopiero w fazie 4?

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy listopadowe :) Czytam od kilku dni wasze forum i jestem pod wrazeniem rezultatow jakie osiagacie!!! :) Od soboty rownież jestem na diecie Dukanowej i jak na razie poszedł 1kg,chciałabym wrócic do swojej wago sprzed ciąży tj 63kg-teraz ważę 77,właściwie 76 ;) Mam nadzieję że wytrwam i osiągnę swój cel... MARTOLINKA WIELKIE WIELKIE GRATULAACJE I PODZIW!!!! Pozdrawiam wszystkie " dukanujące " listopadowe mamy :)

Witam wszystkie mamy listopadowe :) Czytam od kilku dni wasze forum i jestem pod wrazeniem rezultatow jakie osiagacie!!! :) Od soboty rownież jestem na diecie Dukanowej i jak na razie poszedł 1kg,chciałabym wrócic do swojej wago sprzed ciąży tj 63kg-teraz ważę 77,właściwie 76 ;) Mam nadzieję że wytrwam i osiągnę swój cel... MARTOLINKA WIELKIE WIELKIE GRATULAACJE I PODZIW!!!! Pozdrawiam wszystkie " dukanujące " listopadowe mamy :)

Pauluśka pierwszy kilogram- pierwszy milowy krok!!!!:-D gratulacje. Nie poddwak się babo !!! walcz zostanie to nagrodzone:tak:

reklama
Dziękuję za słowa wsparcia :) Jak weszłam na wagę dzisiaj rano to sama byłam w szoku.... :) Mam nadzieję,że w 3 miesiące uda mi się ważyć tyle ile pragnę ;) ANAWAWKA Tobie też życzę wytrwania :)

Do góry