reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
U mnie od wczoraj 300 g mniej:-D jupi to teraz podejscie do 3 fazy
sniadanie- 2 kromki razowego pieczywa z indykiem i pomidorkami
II sniadanie owsianka i mandarynka (1-2)
obiad bigosik
kolacja- 1 uczta krolewska w indyjskiej knajpie:tak:

anawawka dzieki:-D po ponad 2 miesiacach juz mi sie marzyło zjesc cos innego.
a jak u Ciebie?
anadri czemu milczysz?
polaa? pauluska jak idzie?
wyjatkowa?

U mnie o 5:35 waga pokazała 59,7 kg / po porannym siuśnięciu / ... więc nie zmieniam na razie suwaczka... czekam co mi weekend przyniesie. Stosuję 1/1 , ale czasami skubnę dziecku kawałek kanapki mlecznej - jak widzę, że spada ;)

U mnie o 5:35 waga pokazała 59,7 kg / po porannym siuśnięciu / ... więc nie zmieniam na razie suwaczka... czekam co mi weekend przyniesie. Stosuję 1/1 , ale czasami skubnę dziecku kawałek kanapki mlecznej - jak widzę, że spada ;)
oj Ty niedobra:-D żeby tak dziecku:tak: moze 5/5 pozwoliłby na szybszy efekt?

U mnie dzisiaj pierwszy dzień P+W !!!! Już nie moglam się doczekać tego cudownego smaku pomidorka :))) Waga pokazuje 75kg :) także ubyło mi po 6 dniach 2 kg :) nie wiem czy to dużo czy mało? W każdym razie czuje się mega szczęśliwa i gotowa do dalszej walki o smukłą sylwetkę :p Właśnie zjadłam dukoanowe ciepłe kajzereczki z mięskiem i warzywkami :)))) Pycha!!!
Martolinka az Ci zazdroszcze tej uczty!!!!Ale zasłużyłaś sobie kochana!!! My jeszcze troche i tez bedziemy mialy uczte ;))) Miłego dnia życzę wszystkim!!!

U mnie dzisiaj pierwszy dzień P+W !!!! Już nie moglam się doczekać tego cudownego smaku pomidorka :))) Waga pokazuje 75kg :) także ubyło mi po 6 dniach 2 kg :) nie wiem czy to dużo czy mało? W każdym razie czuje się mega szczęśliwa i gotowa do dalszej walki o smukłą sylwetkę :p Właśnie zjadłam dukoanowe ciepłe kajzereczki z mięskiem i warzywkami :)))) Pycha!!!
Martolinka az Ci zazdroszcze tej uczty!!!!Ale zasłużyłaś sobie kochana!!! My jeszcze troche i tez bedziemy mialy uczte ;))) Miłego dnia życzę wszystkim!!!

dopiero po takiej przerwie docenia się warzywka:tak:
Pauluśka spadło Ci książkowo:tak: gratulacje:tak:

Martolinka - jakoś 5/5 do mnie nie przemawia, tak mam urozmaicenie, a że waga wolniej spada... trudno, może szybciej dzięki temu skóra zacznie reagować? ;)
Pauluśka - ano smak warzywka , chwila niezapomniana ;). Spadku wagi gratuluję.

reklama
martolinka - anadri milczy bo nie ma jak na razie internetu, przeprowadziła się, pisała do mnie wczoraj sms-a. A mi jakoś idzie, idzie, dzisiaj się ważyłam i waga jest już taka jak sprzed ciazy:-):tak: ale uczta, nie ma co, zazdroszczę, ja jeszcze troche zebym sobie mogła pozwolić na coś takiego:D
anawawka - też czasami coś skubnę Małemu jak je :p wiec nie jestes sama ale teraz staram się tego nie robić :)
Pauluśka - gratuluję tych 2 kilogramów :) oby tak dalej...

Do góry