Hejka, jeszcze nie urodzilam, ale juz mysle o zrzucaniu zbędnych kg . Termin mam na 19.05 i chcialam zapytac jak szybko wrocilyscie do formy po porodzie? Od kiedy mozna zaczac cw? Jakie cw wybrac i czy laktacja przeszkadza w tym? Moja waga przed ciaza to niestety 70kg przy wzroscie 162 ;(. Obecna waga to 82kg. Chcialabym schudnac tak do 60kg i daje sobie na to do konca roku. Z tym, ze do konca wrzesnia chcialabym wazyc tak jak sprzed ciazy. Ten plan co przedstawilam jest planem pesymistycznym, bo nie mam zielonego pojecia co mnie czeka i czego moge sie spodziewac. Znalazlam fajne cw na poczatek na youtube pod nazwa eska fit . Obecnie jestem na kupnie butow i ubran do cw, bo chce sie czuc sexy i miec dodatkowa motywacje .
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
już nie mam nadwagi:-):-):-) z otyłości 1 stopnia udało mi się zejśc do wagi w normie:-):-):-)chociaż cel jeszcze nie osiągnięty walczę dalej ......ale teraz już tak bardziej na luzie jeszcze kika kg mi zostało bo chciała bym zejśc do 57 ale pierwszy cel to 60kg a później jak się uda to do 57kg będę dążyc ;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie ja jestem o 1 cm niższa mam 161cmMonia, 162cm. Ty chyba jesteś wyzsza ode mnie?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Pięknie, Monia. Teraz widzę ogromną różnicę :-)
Ja strasznie z wagi zjechałam, ale nie odchudzam się
Ja strasznie z wagi zjechałam, ale nie odchudzam się
reklama
Podziel się: