reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Hejka, jeszcze nie urodzilam, ale juz mysle o zrzucaniu zbędnych kg :). Termin mam na 19.05 i chcialam zapytac jak szybko wrocilyscie do formy po porodzie? Od kiedy mozna zaczac cw? Jakie cw wybrac i czy laktacja przeszkadza w tym? Moja waga przed ciaza to niestety 70kg przy wzroscie 162 ;(. Obecna waga to 82kg. Chcialabym schudnac tak do 60kg i daje sobie na to do konca roku. Z tym, ze do konca wrzesnia chcialabym wazyc tak jak sprzed ciazy. Ten plan co przedstawilam jest planem pesymistycznym, bo nie mam zielonego pojecia co mnie czeka i czego moge sie spodziewac. Znalazlam fajne cw na poczatek na youtube pod nazwa eska fit :). Obecnie jestem na kupnie butow i ubran do cw, bo chce sie czuc sexy i miec dodatkowa motywacje :D.

reklama
już nie mam nadwagi:-):-):-) z otyłości 1 stopnia udało mi się zejśc do wagi w normie:-):-):-)chociaż cel jeszcze nie osiągnięty walczę dalej ......ale teraz już tak bardziej na luzie jeszcze kika kg mi zostało bo chciała bym zejśc do 57 ale pierwszy cel to 60kg a później jak się uda to do 57kg będę dążyc ;-)

Monia!!!! Suuuper!!!!!!! 57-58kg to ja teraz waże i chciałabym ze 2kg mniej, ale jakoś takoś...

Donuś a ile Ty masz wzrostu? ja jak osiągnę te 57 to juz mniej nie będę chciała raczej....to mi wystarczy

no to znów się pochwalę:-p
było tak
cats.jpg

a teraz jest tak

ja.jpg

Załączniki

• cats.jpg
    cats.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 192
  • ja.jpg
    ja.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 204