reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Ja myślę, że pomysł karmienia dzieci parówkami wynika z nieświadomości mam, co do składu i/lub z braku kasy na coś lepszego - choć to złudna oszczędność, bo płaci się za wodę, skrobię i 5% mięsa, a ponadto funduje się dziecku choroby, których leczenie pochłonie jeszcze więcej, nie wspominając o stratach moralnych:/
Sporo matek jednak wie, mniej więcej, co jest w środku, a mimo to dają parówki - dla mnie jest to zupełnie niezrozumiałe
To jak dać dziecku zapałki, jako tanią zabawkę.
Sporo matek jednak wie, mniej więcej, co jest w środku, a mimo to dają parówki - dla mnie jest to zupełnie niezrozumiałe
To jak dać dziecku zapałki, jako tanią zabawkę.
Jadran
Nie karmię mojego dziecka takimi wynalazkami jak parówki.Choćby były nawet z indyczego mięsa jedno jest pewne- nie jest to mięso pełnowartościowe bo wtedy te parówki kosztowałyby znacznie więcej.Nie widzę sensu w żywieniu dziecka czymś takim.
Moja córka nie jada także danonków i innych serków, nie je kurczaka,gdyż jest on szpikowany szkodliwymi sterydami( podobno do kurzych podrobów to świństwo nie przenika) jada jogurty naturalne bez żelatyny,nie je chipsów i nie pije słodkich napojów.
Ma ponad sześć lat i żyje.Więc chyba się da
Moja córka nie jada także danonków i innych serków, nie je kurczaka,gdyż jest on szpikowany szkodliwymi sterydami( podobno do kurzych podrobów to świństwo nie przenika) jada jogurty naturalne bez żelatyny,nie je chipsów i nie pije słodkich napojów.
Ma ponad sześć lat i żyje.Więc chyba się da
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć dziewczyny!
Właśnie znalazłam ciekawy artykuł odnośnie parówek , warto to przeczytać.
Zobacz co jesz w parówkach. O fuuu! - Finanse - WP.PL
Właśnie znalazłam ciekawy artykuł odnośnie parówek , warto to przeczytać.
Zobacz co jesz w parówkach. O fuuu! - Finanse - WP.PL
aguska2017
Tu jest wszystko o parówkach jakie kupować i co w sobie maja:-)
Jak kupować parówki?
Jak kupować parówki?
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Dzięki Aguska, warto poczytać
Brawo za odpowiedzialność !
Jak widzę na ulicy kilkuletnie dziecko z chipsami w ręku wzbudza się we mnie agresja w stosunku do rodziców. Jak można aż tak zaniedbywać swoje obowiązki? I zastanawiam się czy to wynika z lenistwa czy z głupoty?
Jak widzę na ulicy kilkuletnie dziecko z chipsami w ręku wzbudza się we mnie agresja w stosunku do rodziców. Jak można aż tak zaniedbywać swoje obowiązki? I zastanawiam się czy to wynika z lenistwa czy z głupoty?
cristalrose
Dobrze, że chociaż kilkuletnie - niedawno w tramwaju pewna mamuśka karmiła swoje kilkumiesięczne - na oko 5-6 - dziecię....prażynkami
Głupota totalna i nieodpowiedzialnośc
Głupota totalna i nieodpowiedzialnośc
aż brak mi słów...
co się w sumie nie często zdarza ;p
co się w sumie nie często zdarza ;p
reklama
No coż..To ja Was przebije...Mam znajomego, który swojemu niespełna rocznemu dziecku dał do spróbowania................PIWO..I jeszcze się tym chwali i tym, ze teraz ten mały aż się do niego trzesie (teraz ma 14 miesięcy prawie)