reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

reklama
Dziękujemy :-) chociaż na razie to dopiero początki i nie wiem jak to dalej będzie, mam nadzieję że coraz lepiej.
Kupiłam Milence majteczki z biedronkami które uwielbia (bijonki!!!) i jej powtarzam, żeby nie siusiała na biedroneczki, rano sama sobie wybiera które majtusie chce ubrać. Dzisiaj rano była wpadka bo siusiu poszło na dywan, ale wczoraj wieczorem bez wpadki. Trzymajcie kciuki żeby do września nam się udało aby Milenka mogła pójść do przedszkola :sorry2:
417** 7szt majtki BIEDRONKI 2-3lata Primark SUPER! (673154576) - Aukcje internetowe Allegro

Joasiek jak przeczytałam o tych majteczkach w biedronki, bo Milenka je lubi, to od razu mi się przypomniało jak kupiliśmy Vickowi majtki w koparki - na zachęte oczywiście;-):-D U nas na początku był mega płacz jak zobaczył, że zasikał swoje "brum brum":-p

Joasiek jak przeczytałam o tych majteczkach w biedronki, bo Milenka je lubi, to od razu mi się przypomniało jak kupiliśmy Vickowi majtki w koparki - na zachęte oczywiście;-):-D U nas na początku był mega płacz jak zobaczył, że zasikał swoje "brum brum":-p

U nas też(kupiłam z Bobem Budowniczym),a teraz leje i sie nie przejmuje.
:baffled:

nie zapeszam ale - jest dobrze :-)
tylko kupa czasem w majty a tak daje radę :tak: i woła na cały regulator "siku, mama, siku!" hehe

Brawa dla Jenni i Milenki :-)

reklama
Gratulujemy wszystkim dzielnym nocnikowiczom!!!!!

Ja z duma muszę powiedzieć, ze poprostu od niedzieli tylko 2 razy majty zasikane i 2 razy ukupkane...reszta w nocniku........Filipek woła za każdym razem, choć czasem popuści ciutke to za chwile sobie przypomni, ze trzeba do nocnika i woła....nocnik to na szczęście nie jest jedyne miejsce do załatwiana sie - toleruje ubikacje, trawkę..no poprostu w dnia na dzień jest wspanialej...ale jestem dumna...

Do góry