reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

Joasiek, Gratulacje dla Milenki:tak::tak:
Tyciu, i u Was niedlugo sie ruszy:tak::-). U nas tez przez dlugi czas bylo sikanie w majtki, i to co chwila. I Milce wcale to nie przeszkadzalo, a teraz niecale dwa tygodnie od momentu jak Milenka sama zaczela wolac ze chce ''na toalete'', byly moze 3-4 wpadki. Milenka chodzi ma spacery bez pieluchy i wytrzymuje bez problemu. Noce tez w zasadzie suche. Normalnie szok !!!!! Sama jeszcze nie moge w to uwierzyc. Wczoraj w sklepie P. chcial z rozpedu kupic pieluchy, a ja mowie ''a po co?''.

reklama
Gratulacje dla Milenek;-):tak::-D

Tyciu ani się obejrzysz, a będzie sukces na całego:tak:

U nas tak różnie, tak jak i z mówieniem:-p Ale biega bez pieluszki już od dawna;-)

Dzisiaj 2 wpadki - 1 siusiu i kupka w majty :zawstydzona/y: za które obwiniam niestety siebie, nie Milenkę, nie przypilnowałam jej dostatecznie :zawstydzona/y: Za bardzo chyba ufałam że sama zawoła.. i choć ją dość często pytałam czy chce, to ona była tak rozbawiona (hulała po ogródku) że ani w głowie jej było siadanie na nocnik, a ja zajęta byłam pracą na ogródku :sorry2:

Milenka dzisiaj, przed moim wyjściem do pracy, sama poszła do nocnika zdjęła sobie spodenki i majtki, usiadła i zrobiła siusiu :tak:

Gratulacje postępów i na "zaś",bo chyba przestane tu zaglądać...:baffled:,bo doła można złapać.:-p

Gratki dla wszystkich nocnikowcow:tak::-)
Jak narazie Jenni ladnie robi na nocnik chociaz w majtki tez narobi ,ale w nocy pielucha jeszcze pelniutka .

reklama
U nas nocna pielucha też pełna, a z górki to jeszcze nie bardzo.... bo Milenka dzisiaj przy babci zaliczyła 3 wpadki :sorry2:, później przy mnie już żadnej :no:

Do góry