reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

Jenni jest debesiarska:tak::-D.
Wiem Kasiu,ze u Misi wyjatkowo gładko to poszlo.
Jak Konrad mi przestanie sikac w pieluchy,to spróbuje mu calkiem zdjac pie;uche i kłasc chłonne podklady.Zobaczymy jednak jak to wyjdzie w praktyce;-):tak:.

reklama
Wczoraj popołudnie bez pieluchy - efekt: kupa i siku na nocnik:tak: potem dwa razy siku w majtki mimo, ze pytałam czy chce siusiu, ale sie zorientował, ze nieprzyjemne i nastepnym razem wołał "siusiu siusiu" i biegł do łazienki ale niestety popuszczał za kazdym razem (3 razy) i tak trzeba było przebierac, no ale przynajmniej wie, że trzeba wołać i biegnie na nocnik:tak: pierwszy krok za nami:-)
no i przynajmniej sprawdzone które spodnie dresowe jeszcze dobre a które za małe;-):-D:-D

Powodzenia rosmerta:tak: Ładny postęp już u Hubka:tak: Ja się za swojego za parę dni wezmę, dopóki drugi jeszcze sporo śpi i daje mi coś zrobić;-)

Gratki dla Hubercika !!!

A ja jestem zadowolona z Emilki bo jechaliśmy na dość długi spacerek i założyłam jej pieluchę bo jeszcze byliśmy załatwiać różne sprawy a Emilka w drodze powrotnej chciała siusiu i zrobiłam jak Kasiad pisała o Oliwce że powiedziałam że ma wytrzymać że zaraz będziemy w domku i zrobi na nocniczek i siedziała dalej spokojnie i usneła ja sobie pomyślałam że pewni już zrobiła w pieluszkę i ją śpiącą z auta zaniosłam do domu i spała 1,5 godziny i wstała zrobiła siusiu na nocnik a pieluszka sucha :szok::-D
GRATKI DLA WYTRZYMALEJ EMILKI:tak:

reklama
Do góry