reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
to samo mam,musiałam go wczoraj kilka razy poprawiać,jakiś mały ten nocnikJak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej.
No i dlatego wymieniłam nocnik na inny.Miałam taki profilowany,a kupiłam zwykły z IKEI (chyba 5 zł.)i raczej nie ma juz problemu.
U nas siku i kupa jak posadzę na nocnik.Sam nie zawoła,czasem kupkę.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej.
ano, wczoraj się właśnie Hubkowi zdarzyło przez moja nieuwagę zrobić siku poza nocnik, ale miał radości
u nas raz woła raz nie woła, najczęściej jednak o kupke zawoła, siku go nie ruszaczasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
...dzieci to potrafią się szybko zrazić
To prawda
u nas raz woła raz nie woła, najczęściej jednak o kupke zawoła, siku go nie ruszaczasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie
U nas to samo Chociaż w porównaniu z tym co było dwa miesiące temu, to jest lepiej;-) Więc wszystko idzie w dobrym kierunku
A wpadki poza nocnik i nakładkę to już powoli obyczaj Ostatnio wannę osikał, bo chciał na stojąco do wanny nasiusiać przed kąpielą, ale jest jeszcze za mały
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Moja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody
madzix
Fanka BB :)
Moja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody
Super
reklama
u nas to samoMoja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody