reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
JA TEZ TAK CHCE Jenni przyjdzie i powie ale jak juze jest zalatwionadzięki się cieszę bo pieluszkę tylko na noc jej zakładam i do drzemki
w końcu
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
JA TEZ TAK CHCE Jenni przyjdzie i powie ale jak juze jest zalatwiona
Kuba też.
a potem jeszcze mówi "nie tu w popoju sii,tylko tam"i pokazuje na nocnik
Spokojnie Irtasia i na nasze krasnale przyjdzie czas,widocznie cos innego doskonalą teraz.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wolfia bo te pieluszki raczej nie są do tego by dziecko oduczyło się siusiać w pielucheale mają pomóc w tym by można było szybko ściągnąć i podciągnąć jak dziecko zawoła czy zrobi siusiu ;-)
Ja to wiem;-) A swoją drogą to widziałam dzisiaj reklamę tych pieluchomajtek i faktycznie dla dziewczynek są różowe, a dla chłopców zielone Oprócz tego, że różnią się kolorem to i różnią się wkładką w środku, ze względu na inny sposób siusiania między chłopcami a dziewczynkami;-)
wczoraj zero wpadek :-)dziś 2 ,jedna jak spała (babcia zapomniała założyć pampersa) a druga jak się zapatrzyła na bajkę
ale i tak super bo sama idzie załatwić swoje potrzeby
Gratulacje A pamiętam jak pisałaś, że u Was totalne zero w tym temacie, a tu proszę jaki postęp
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
wczoraj zero wpadek :-)dziś 2 ,jedna jak spała (babcia zapomniała założyć pampersa) a druga jak się zapatrzyła na bajkę
ale i tak super bo sama idzie załatwić swoje potrzeby
Gratulacje dla Emilki.Ja nie cwiczyłam z Kondziem,bo jest przeziebiony i kupy byly luzniejsze.Zobacze jak jutro,bo juz bym chciała zaczac nauke.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
zobaczymy jak będzie dalej ;-)
Napewno już tylko lepiej Powodzenia:-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
super EMILKA!!!!!!!!!
u nas Lusiek dzis 3 razy siusiala z wlasnej inicjatywy na nocnik, ale kupcia tylko do pampka za drzwiami w pokojunie wiem, jak myslicie, chyba na zdjecie pieluszki za szybko? nie wiem czy pamietacie ale chyba w sierpniu (oj dawno temu) Laila tez zaczela siusiac ba i nawet robic kupke na nocnik , ja nie zdjelam jej wtedy pieluchy no i ona potem nocnik znow odrzucula, wiec nie wiem czy ISC na CALOSC, czy powoli....?
czy ja cos w ogole wiem....????????
u nas Lusiek dzis 3 razy siusiala z wlasnej inicjatywy na nocnik, ale kupcia tylko do pampka za drzwiami w pokojunie wiem, jak myslicie, chyba na zdjecie pieluszki za szybko? nie wiem czy pamietacie ale chyba w sierpniu (oj dawno temu) Laila tez zaczela siusiac ba i nawet robic kupke na nocnik , ja nie zdjelam jej wtedy pieluchy no i ona potem nocnik znow odrzucula, wiec nie wiem czy ISC na CALOSC, czy powoli....?
czy ja cos w ogole wiem....????????
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ja bym poszła na całośćskoro sama woła to już bliżej niż dalej, a wpadki zdarzają się pewnie każdemu dziecku, które uczy się nocniczkowania
Wiki nie sika juz nawet podczas spania w pampka, budzi się w nocy i woła na nocnik, albo wytrzymuje do rana a podczas długiej drogi (500 km w góry i trochę więcej do rodziców, wołała 3 razy i trzeba było się na stacji zatrzymać). Jestem niesamowicie dumna ze swojego dziecka:-)
Wiki nie sika juz nawet podczas spania w pampka, budzi się w nocy i woła na nocnik, albo wytrzymuje do rana a podczas długiej drogi (500 km w góry i trochę więcej do rodziców, wołała 3 razy i trzeba było się na stacji zatrzymać). Jestem niesamowicie dumna ze swojego dziecka:-)