reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

reklama
JA TEZ TAK CHCE:sorry2: Jenni przyjdzie i powie ale jak juze jest zalatwiona:sorry2:

Kuba też.
a potem jeszcze mówi "nie tu w popoju sii,tylko tam"i pokazuje na nocnik:baffled:
Spokojnie Irtasia i na nasze krasnale przyjdzie czas,widocznie cos innego doskonalą teraz.

Wolfia bo te pieluszki raczej nie są do tego by dziecko oduczyło się siusiać w pieluche:no:ale mają pomóc w tym by można było szybko ściągnąć i podciągnąć jak dziecko zawoła czy zrobi siusiu ;-)

Ja to wiem;-) A swoją drogą to widziałam dzisiaj reklamę tych pieluchomajtek i faktycznie dla dziewczynek są różowe, a dla chłopców zielone:tak: Oprócz tego, że różnią się kolorem to i różnią się wkładką w środku, ze względu na inny sposób siusiania między chłopcami a dziewczynkami;-)

wczoraj zero wpadek :-)dziś 2 ,jedna jak spała (babcia zapomniała założyć pampersa) a druga jak się zapatrzyła na bajkę :sorry2:

ale i tak super bo sama idzie załatwić swoje potrzeby :-D

Gratulacje:tak: A pamiętam jak pisałaś, że u Was totalne zero w tym temacie, a tu proszę jaki postęp:tak:

wczoraj zero wpadek :-)dziś 2 ,jedna jak spała (babcia zapomniała założyć pampersa) a druga jak się zapatrzyła na bajkę :sorry2:

ale i tak super bo sama idzie załatwić swoje potrzeby :-D

Gratulacje dla Emilki:tak:.Ja nie cwiczyłam z Kondziem,bo jest przeziebiony i kupy byly luzniejsze:confused:.Zobacze jak jutro,bo juz bym chciała zaczac nauke:tak:.

super EMILKA!!!!!!!!!

u nas Lusiek dzis 3 razy siusiala z wlasnej inicjatywy na nocnik, ale kupcia tylko do pampka za drzwiami w pokoju:sorry2:nie wiem, jak myslicie, chyba na zdjecie pieluszki za szybko? nie wiem czy pamietacie ale chyba w sierpniu (oj dawno temu) Laila tez zaczela siusiac ba i nawet robic kupke na nocnik , ja nie zdjelam jej wtedy pieluchy no i ona potem nocnik znow odrzucula, wiec nie wiem czy ISC na CALOSC, czy powoli....?:sorry2:

czy ja cos w ogole wiem....????????

reklama
ja bym poszła na całość:tak::-Dskoro sama woła to już bliżej niż dalej, a wpadki zdarzają się pewnie każdemu dziecku, które uczy się nocniczkowania:tak:
Wiki nie sika juz nawet podczas spania w pampka, budzi się w nocy i woła na nocnik, albo wytrzymuje do rana:tak: a podczas długiej drogi (500 km w góry i trochę więcej do rodziców, wołała 3 razy i trzeba było się na stacji zatrzymać). Jestem niesamowicie dumna ze swojego dziecka:-):tak:

Do góry