reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

Brawo Emilka.Super:tak:.ja miałam Kondzia uczyc,ale nie mialam ostatnio czasu,bo ciagle siedzialam na BB:sorry2:,a dzis mi mały zagoraczkowal...Musze chwilke odczekac:-(

reklama
Brawa dla Kubulka i Emilki :tak::-)
Jenni nadal niechce robic ani na nocnik ani na kibelek ,jak chodzi bez pieluchy i widzi ze popuszcza to krzyczy "ala" a jak ja posadze to nic nie zrobi :baffled:

U nas caly czas jak bylo....
w dzien bez pampka, robi na nocnik....ale w nocy ciagle musi byc na tylku....rano jest mokry jak nie wiem co :pPP

u nas wołania też bak jedynie jak na golasa lata to siada na nocnik jak potrzebuje ale to nie sposób więć od dziś nosimy pampersy ZIELONE dla chłopców - majteczki zobaczymy. niech się oswoi.

u nas wołania też bak jedynie jak na golasa lata to siada na nocnik jak potrzebuje ale to nie sposób więć od dziś nosimy pampersy ZIELONE dla chłopców - majteczki zobaczymy. niech się oswoi.
:szok::confused::szok::confused:a jakie sa dla dziewczynek?
chyba ze cos nie kumam :dry:pampersy ZIELONE dla chłopców - majteczki :confused:

tak dla dziewczynej RÓŻOWE to jakby odmianna pampersów let's go ostatnio ku[iłam właśnie na próbę jumbo pack rozmiar 6 na wszelki wypadek duże by były na lato jakby nam nie przypadły a raczej Szymkowi nie przypadły :-D:-D
44 szt 50zł

reklama
Co do tych pieluchomajtek to ja byłam średnio zadowolona:sorry2: Myślałam, że może pomoże to Vickowi oduczyć się pieluch, ale jemu to nie robiło różnicy czy to te pieluchomajtki czy zwykła pieluszka:no: Owszem inaczej się je zakłada, ale wolę jednak zwykłe bawełniane majtki kontra pielucha w nauce siusiania;-):tak: U nas w ofercie dla chłopców są ze Spiderman'em a dla dziewczynek z tego co pamiętam to z Dorą:confused:

Do góry