Weronika przed chwila podeszła do mnie i powiedziala mama bam i trzyma sie za dupke jak do niej chcesz kupke ona pokiwała głowka posadziłam ja na nocnik i jeesst zrobiła ale jestem z niej dumna hahha chyba nigdy nie cieszylam sie tak na widok kupy
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Weronika przed chwila podeszła do mnie i powiedziala mama bam i trzyma sie za dupke jak do niej chcesz kupke ona pokiwała głowka posadziłam ja na nocnik i jeesst zrobiła ale jestem z niej dumna hahha chyba nigdy nie cieszylam sie tak na widok kupy
Oh jak ja bym tak chciała już;-) Zazdroszczę Madziu;-) Przede wszystkim gratulacje dla Weronisi
Brawo Weronisia :-)
Czyli obyło się bez czopków Madzia
A Oli właśnie sadzi na kibelku wielką kupę i jak zwykle mnie wygania, mówiąc "ić tąd", nie lubi jak siedzę w kibelku, jak robi kupę, przy siuśkach nie ma tego problemu
A Oli właśnie sadzi na kibelku wielką kupę i jak zwykle mnie wygania, mówiąc "ić tąd", nie lubi jak siedzę w kibelku, jak robi kupę, przy siuśkach nie ma tego problemu
Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Brawa dla Weronisi :-)
Oli to juz w ogóle agentka jest :-)
Oli to juz w ogóle agentka jest :-)
Weronika tak samo mnie wyganiała ale jak robiła w pielucheBrawo Weronisia :-)
a czopek dostała w środe...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Brawa dla Weronisi
Brawa dla Weronisi;-):-)
U nas ostatnio sie troszke pogorszylo.......Jula po nocy budzi sie z mokrym pampkiem.....w dzien zaczyna popuszczac....nie mam pojecia co sie dzieje
Brzdac niedobry
Mam nadzieje ze to tylko chwilowe.....
U nas ostatnio sie troszke pogorszylo.......Jula po nocy budzi sie z mokrym pampkiem.....w dzien zaczyna popuszczac....nie mam pojecia co sie dzieje
Brzdac niedobry
Mam nadzieje ze to tylko chwilowe.....
Nuśka, u nas też było takie załamanie, pisałam o tym, wcale nie tak krótko trwało, nieraz po 3 razy dziennie przebierałam Oliwce rajstopki i majtki. Teraz już jest ok, ale i tak co jakiś czas Oliwce zdarzy się posiusiać, niekiedy jest cały tydzień ok, a niekiedy przez 2 dni codziennie się posika lub popuści. Ale to chyba normalne.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no Szymek też mnie zaskoczył. tak jak nigdy nie chciał nawet sekundę usiąść na nocniku tak ostatnio od 3 dni zrobił siusiu. oczywiście tylko jak latałpo mieszkniu na golaska sam siadł i pach zrobił przybiegł i kazał bić brawo . niestety jak jest ubrany nie powie że chce siusiu o kupci już nie wspomne przyjdzie i powie że już po wszystkim i papera trzeba zmienić.
szkoda że to zima bo nie będę go po domu cał dzień na golasa trzymać
szkoda że to zima bo nie będę go po domu cał dzień na golasa trzymać
reklama