reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

A Maja jak stoi, potrafi zatrzymać sikanie i skończyć na nocniku. Ale jak siedzi, to sika pod siebie. Nie ma efektu kapania po nogach, więc nie szkodzi, że sofa mokra. Dlatego w Ikei kupiłam ochraniacz na materac i narzutę.

reklama
Oli też chyba dziś jakiś zły dzień miała. Najpierw wypiła chyba z litr picia, nie wiem, po czym ją tak suszyło :confused: A potem co chwilę sikała. 3 razy nie zdążyła na kibelek i popuściła częściowo w majty, a raz zsikała się siedząc tacie na kolanach :szok: gdy Tomek czytał jej książkę. Chyba się tak zainteresowała książką, że się zapomniała :confused: bo po wszystkim żadnej reakcji nie było, dopieroTomek zauważył, że coś mu się ciepło na nodze zrobiło :baffled:

:-D:-D:-D:-DKasiu,przepraszam,ze sie smieje,ale to takie slodkie:laugh2::tak:.Musiala faktycznie zajac sie ksiazeczka:tak:.
Ja probowalam z Kondziem i nie mam zamiaru siebie sresowac i od niego wymagac za duzo.Poczekamy z pielucha na tyleczku i ze spokojna mama:happy:

Staś zaczął pokazywać, że chce.... po fakcie... Ale już i tak jest dobrze, bo na nowo siada na nocnik:tak:

u nas tez nocnik to wrog publiczny ale i pampers tez jak tlumacze i pytam ok nie chcesz pampka to bedziesz siusial na nocniczek to co słyszę NIE wiec caly czas mym etap pokochaj mnie nocniczek:baffled:

Rozalka wiem co przezywasz, hihi mialam to jakis czas temu ...dosc ze do nocniczka to za chwilke w rajstopki, az sie maz wkurzyl i zalozyl pampka:-D

Teraz Julka chodzi w pampersie, jak jestem w domku to go jej sciagam, ale raczej wola......dzisiaj np, ma caly dzien jednego od rana suchutki.....byla u mojej siostry ktora ja regolarnie sadzala na nocniczek.......

reklama
Do góry