reklama
Hehe to masz co robic Rozalka))
Ja jakos nie mam odwagi sciagnac jej na dluzszy czas pampersa......raz tak zrobilam i w ciagu godziny miala zasikane trzy pary rajstop.....fakt faktem ze bylo to jakis czas temu, ale jednak, na razie nie bede ryzykowac....
Ja jakos nie mam odwagi sciagnac jej na dluzszy czas pampersa......raz tak zrobilam i w ciagu godziny miala zasikane trzy pary rajstop.....fakt faktem ze bylo to jakis czas temu, ale jednak, na razie nie bede ryzykowac....
Rozalka, u nas kanapie też się kiedyś dostało
Nuśka, ja uważam, że powinnaś jednak zaryzykować ze zciągnięciem pampersa właśnie teraz, jak Jucia tak ładnie woła. Myślę, że szybko załapie. Pewnie, że trochę mokrych plam będziesz musiała wytrzeć, ale coś za coś. Wg mnie te kilka dni można się poświęcić (z dnia na dzień jest coraz lepiej), żeby potem nie musieć już pieluch w ogóle zakładać, może tylko poza nocą. To naprawdę duża wygoda i oszczędność
Ja kupiłam opakowanie 14 pieluch w Lidlu 6,99 zł i starczy mi ona na okres ok 2 miesięcy. Wyczaiłam, że te lidowskie pieluchy, nie dość, że są tanie (50 gr sztuka) to jeszcze te taśmy, do których przyczepia się rzepy mają bardziej wytrzymałe (a dla mnie to ważne, bo często zakładam tę samą pieluchę po kilka nocy z rzędu).
Nuśka, ja uważam, że powinnaś jednak zaryzykować ze zciągnięciem pampersa właśnie teraz, jak Jucia tak ładnie woła. Myślę, że szybko załapie. Pewnie, że trochę mokrych plam będziesz musiała wytrzeć, ale coś za coś. Wg mnie te kilka dni można się poświęcić (z dnia na dzień jest coraz lepiej), żeby potem nie musieć już pieluch w ogóle zakładać, może tylko poza nocą. To naprawdę duża wygoda i oszczędność
Ja kupiłam opakowanie 14 pieluch w Lidlu 6,99 zł i starczy mi ona na okres ok 2 miesięcy. Wyczaiłam, że te lidowskie pieluchy, nie dość, że są tanie (50 gr sztuka) to jeszcze te taśmy, do których przyczepia się rzepy mają bardziej wytrzymałe (a dla mnie to ważne, bo często zakładam tę samą pieluchę po kilka nocy z rzędu).
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja jak zdjeclam mojej Dominice pieluszke,to juz nigdy wiecej jej nie zalozyłam;-).Czekalam do skonczenia przez nia 2 lat(za długo,bo jest z niej madra dziewczynka;-)) i od razu załapała i to na nakładke na sedes.Nigdy mi sie nie zasikała,nawet w nocy.Zaluje,ze tak długo z tym zwlekałam.
Kasiad,czemu zakladasz jeszcze Oliwce na noc pieluszke?Zdarza jej sie zrobic przez sen siusiu?
Kasiad,czemu zakladasz jeszcze Oliwce na noc pieluszke?Zdarza jej sie zrobic przez sen siusiu?
Weronike tez dzisiaj puścilam bez pieluszki po 15 i nagle zaczela wolac ok 18 i łapać sie troche popuściła ale zrobiła pięknie na nocnik chyba zaczne ja częściej puszczać bez pieluszkiJulka od 15 jest bez pieluszki i na razie nie bylo wypadku;-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez przy Chrisie kupowalam pieluszki z Lidla i sobie chwalilam przy Jenni jeszcze ich niekupowalam bo po innych ma pupke odparzonaRozalka, u nas kanapie też się kiedyś dostało
Zdarza jej się Tak średnio schodzą mi 1-2 pieluszki w tygodniu. Czasem nie siusia ponad tydzień, a innym razem zmoczy pieluchę 2 nocki pod rząd. Narazie się nie odważę nie ubierać pieluchy na noc zwłaszcza, że śpi razem z nami i nie chciałabym mieć mokrego łóżka.Kasiad,czemu zakladasz jeszcze Oliwce na noc pieluszke?Zdarza jej sie zrobic przez sen siusiu?
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dzisiaj to już miałam załamkę...CZY MOJE DZIĘCIE SKUMA O CO CHODZI Z TYM WOŁANIEM ,ŻE CHCE SIKU.........?
No bo jak to długo może trwać,od kilku dni lata z "gołym tyłkiem" i sika w majty,wszystkie rajstopy zasikane....Wysadzam go regularnie i siusia do nocnika,ale i tak potrafi jeszcze zsiusiać sie na fotel,na podłogę..........I to tak,że siedzi na nocniku,siusia,bije brawo,cieszy sie,idzie do pokoju i za 5 minut znów kałuża........
No bo jak to długo może trwać,od kilku dni lata z "gołym tyłkiem" i sika w majty,wszystkie rajstopy zasikane....Wysadzam go regularnie i siusia do nocnika,ale i tak potrafi jeszcze zsiusiać sie na fotel,na podłogę..........I to tak,że siedzi na nocniku,siusia,bije brawo,cieszy sie,idzie do pokoju i za 5 minut znów kałuża........