reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

Brawo dla Julaska :tak:

A my wczoraj wróciliśmy do domu z mokrymi gatkami ze sklepu :baffled: Pojechaliśmy do Auchana na zakupy, Oli grzecznie zawołała, więc zeszłyśmy z sali i podreptałyśmy do toalety, a tam kartka: "Przepraszamy, toaleta nieczynna". No to zaczęliśmy szukać innej toalety, ale dziecko w końcu nie wytrzymało i zrobiło kałużę w sklepie. No i zakupy się skończyły, trzeba było grzać do domu, bo nie wzięłam niczego do przebrania.
Ze tez w takich duzych sklepach nawalaja ubikacje :baffled:

reklama
brawa dla JULCI!!!!

dzielna OLIWKA!!!!

a u nas po przeziebienu regres w temacie nocnikowym...:baffled:ale nie wywieram presji tylko czekam na inicjatywe Lusi

wielkie brawa dla Julaska!!!:-)
rany, jak wy macie fajnie..... Hubek zrobi czasem siusiu na nocnik, głownie wieczorkiem przed kapaniem i czasem rano po wstaniu, ale za chiny nie informuje że chce siku:no:

Brawa dla Julci:tak::tak: dla Weroniki tez narazie bez różnicy czy robi w pampersa czy na nocnik ale jak sie juz uda to sie bardzo cieszy;-)

Ja jestem pod wrażeniem nocnikowych poczynań Waszych Bąbelków:tak: U nas nic w tym temacie się nie ruszyło:sorry2: Victor nie sygnalizuje, wręcz przeciwnie ucieka od nocnika na kilometr i nie chce siadać. Być może dlatego, że niedawno zaczęliśmy "przygodę z nocnikiem";-)

Jeszcze raz gratulacje i dla Julci szczególne;-)

Biedna Oliwcia, pewnie byla strasznie zdziwiona cala sytuacja.......:sorry2:

Dzieki Dziewczyny.........dzisiaj kupa w nocy o 2, rano po wstaniu i jeszcze troszke pozniej.......smece tak o tym bo jestem z niej starsznie dumna:-p:laugh2:

reklama
Julcia,madra dziewczynka:tak:.Gratulacje:tak:
Chyba jej sie spodobało robienie na nocniczek,spokro tak czesto jest kupka;-)

Do góry