reklama
madga
Fanka BB :)
ja niestety też jestem przykładem, że wraz z końcem moich ciążowych objawów (ból piersi, częste oddawanie moczu) kończyły się moje marzenia o dziecku (okazywało się, że ciąża martwa:-( ).
ALE: tak jest TYLKO wtedy jeśli macie widoczne objawy i nagle ich w ogóle nie czujecie. I dotyczy to tylko pierwszych tygodni ciąży bo później objawy po prostu fizjologicznie słabną i nikną. Więc jak dobrze piszecie nie możemy się nawzajem zastraszać i panikować. NASZE FASOLKI I ICH SPOKÓJ SĄ NAJWAŻNIEJSZE
ALE: tak jest TYLKO wtedy jeśli macie widoczne objawy i nagle ich w ogóle nie czujecie. I dotyczy to tylko pierwszych tygodni ciąży bo później objawy po prostu fizjologicznie słabną i nikną. Więc jak dobrze piszecie nie możemy się nawzajem zastraszać i panikować. NASZE FASOLKI I ICH SPOKÓJ SĄ NAJWAŻNIEJSZE
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Dziewczyny tylko pozytywne myślenie!! Waszym dzidziusiom jest dobrze z Wami i koniec!! :-)
Ale co to tej gadki o cyckach..niestety ja też jestem przykładem że jak piersi przestały mnie boleć ..moje maleństwo odeszło... i nawet lekarz robiąc mi usg pytał czy bolą mnie jeszcze piersi..itd..
WIęc rozumiem Lenke bardzo dobrze!
I nie jest powiedziane ze piersi musze boleć od razu czy w ogóle. Mnie bolały bardzo i nagle przestały.... ale na pewno to nie przesądza o tym ze krzywda dzieje sie maleństwu w każdym przypadku..bo każda ciąża jest inna!
ja juz sobie wyobrażam moje schizy jak nam się uda..mam nadzieje że będę spokojna
Ale co to tej gadki o cyckach..niestety ja też jestem przykładem że jak piersi przestały mnie boleć ..moje maleństwo odeszło... i nawet lekarz robiąc mi usg pytał czy bolą mnie jeszcze piersi..itd..
WIęc rozumiem Lenke bardzo dobrze!
I nie jest powiedziane ze piersi musze boleć od razu czy w ogóle. Mnie bolały bardzo i nagle przestały.... ale na pewno to nie przesądza o tym ze krzywda dzieje sie maleństwu w każdym przypadku..bo każda ciąża jest inna!
ja juz sobie wyobrażam moje schizy jak nam się uda..mam nadzieje że będę spokojna
Lilka
Fanka BB :)
ojej wspolczuje dziewczyny takich przezyc...
ja ,ze jestem w ciazy własnie zorientowałam sie po wrazliwosci piersi
z córeczką mialam tak samo
(normalnie piersi nigdy mnie nie bolą)
oraz....straszne bóle podbrzusza
w pierwszej ciąży ten ból u mnie oznaczał krwiaka nad płodem i neistety lezałam w szpitalu,otrzymywałam zastrzyki podtrzymujace ciąze oraz zazywałam Luteine
tym razem usg wykazało ze wszystko jest ok oby tak dalej
ból jest mniejszy,ale jest
zdaję sobie sprawe ze to bardzo wczesna ciąza i niestety moze sie cos stac.....to chyba normalne ze sie martwimy
ale....trzeba myslec pozytywnie
ja sie duzo smieje i nie dopuszczam złych mysli do siebie :-)
bedzie wszystko OK!!!;-) ;-) ;-)
ja ,ze jestem w ciazy własnie zorientowałam sie po wrazliwosci piersi
z córeczką mialam tak samo
(normalnie piersi nigdy mnie nie bolą)
oraz....straszne bóle podbrzusza
w pierwszej ciąży ten ból u mnie oznaczał krwiaka nad płodem i neistety lezałam w szpitalu,otrzymywałam zastrzyki podtrzymujace ciąze oraz zazywałam Luteine
tym razem usg wykazało ze wszystko jest ok oby tak dalej
ból jest mniejszy,ale jest
zdaję sobie sprawe ze to bardzo wczesna ciąza i niestety moze sie cos stac.....to chyba normalne ze sie martwimy
ale....trzeba myslec pozytywnie
ja sie duzo smieje i nie dopuszczam złych mysli do siebie :-)
bedzie wszystko OK!!!;-) ;-) ;-)
No a ja wlasnie od pobolewania brzusia nie mam zadnych innych objawow!! Sama nie wiem czy to zoladek czy macica??? Nie mam pojecia i troche sie martwie!!! Czasami to nawet chcialabym rzygnac tak jak Misia na jajecznice zeby miec pewnosc, ze jestem!!! Poki nie pojde do lekarza to chyba na 100% nie uwierze!!! I nie wiem dlaczego ale zrobilam tylko 1 test!!!???
hmmm ja tam też zrobiłam jeden test i styknie, nie chcę marnowac kasy... ;-)
idę do gina chyba za jakiś tydzień, bo chcę mieć juz jakieś konkrety na usg i foteczkę koniecznie!
Krecik na bank jesteś w ciąży więc tyko się cieszyć że Cię żadne mdłości i hafty nie męczą, SZCZęśCIARA!!!
idę do gina chyba za jakiś tydzień, bo chcę mieć juz jakieś konkrety na usg i foteczkę koniecznie!
Krecik na bank jesteś w ciąży więc tyko się cieszyć że Cię żadne mdłości i hafty nie męczą, SZCZęśCIARA!!!
reklama