Złota rada to nie doszukiwać się objawów, aczkolwiek Wiem że ciężko, ja przy moim szczęśliwym transferze miałam bóle jak na okres, raz nawet taki mocny w nocy i myślałam że już po wszystkim, reszta objawów to leki, które się bierze luteina estrofem itp. Powodzenia !!!! ♡♡♡Cześć Dziewczyny
W Sobotę miałam robiony transfer 3 dniowego zarodka. Nie miałam żadnych objawów. Lekkie parcie na siku zaczęłam mieć około 2 dni temu. Ból piersi taki mocniejszy miałam 2 dni temu i malał stopniowo. Dziś mam lekki. Od początku miałam takie kłujące bóle jajników ale nie czuje żadnego rozciągania mięśni w środku. Te objawy są takie mieszane. Raz są mocniejsze raz słabsze. Teoretycznie od wczoraj do jutra przypada implantacja zarodka ale nie mam bólu brzucha ani plamienia.
Czy miałyście podobną sytuację?
reklama
Kika87
Zaciekawiona BB
Dzięki, odliczam dni do czwartku. Wtedy zrobię betę.Złota rada to nie doszukiwać się objawów, aczkolwiek Wiem że ciężko, ja przy moim szczęśliwym transferze miałam bóle jak na okres, raz nawet taki mocny w nocy i myślałam że już po wszystkim, reszta objawów to leki, które się bierze luteina estrofem itp. Powodzenia !!!! ♡♡♡
Kika87
Zaciekawiona BB
Czyli pracujesz w IT ?Oczywiście miałam to na myśli
Edit: tęsknię za robotą i implementacje mi w głowie
Hormiona
Fanka BB :)
Nie, ale wspolpracuje czasem z ludźmi z IT.Czyli pracujesz w IT ?