reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy

reklama
Lenke - witaj wśród Nas :-)
a swoją drogą ile kobiet tyle objawów ;-) więc nie ma się czym przejmować :-p

Matko, to jak mnie cycuchy nie bola to cos z moja dzidzia nie tak?????

A ja gotuje barszczyk czerwony!!! Hihihi, znow zaczal sie okres gotowania tego na co ja mam ochote!!! Dzisiaj juz sobie zapodalam musli z jogurtem, pycha!!!!!

Oki, to ja tez!!! Tylko moze nie dolujmy sie takimi tekstami, co???? Co to ma za zwiazek??? Ja mam za to inne objawy, o!!!!!

Krecik spokojnie.
Mnie nie bolaly na poczatku ciazy z Antkiem a urodzil sie zywy...chyba :eek:
Polece sprawdzic :-):-D:-D:-D

Teraz tez mnie nie bola,pozatym mamy jeszcze czas :-)

Do innych prawdopodobnych objawów ciąży należą zmiany w gruczołach piersiowych - powiększenie, obrzmienie, wzrost napięcia, poszerzenie naczyń żylnych widocznych pod skórą, przebarwienie brodawek i obwódek piersiowych. Około ósmego tygodnia piersi stają się bardziej wrażliwe, bolesne, staję się także pełniejsze, a dookoła brodawek powstają niewielkie guzki, które są ujściami gruczołów łojowych.

Dzieki anineczko!!! Ja poprostu nie pamietam jak to bylo u mnie z tymi cyckami z Allankiem!!! Moze teraz mnie nie bola bo sa zahartowane, po tym jak moj synus je meczyl???? hihihi

Oki, to ja tez!!! Tylko moze nie dolujmy sie takimi tekstami, co???? Co to ma za zwiazek??? Ja mam za to inne objawy, o!!!!!

ejjj a jak bolą brodawki to jest dobrze :-D :-D :-D
kurde może ja jestem taka pokręcona, ale troszkę mnie to zdenerwowało :wściekła/y:
oooo a ja też mam inne objawy :-p np. wydeptaną ścieżkę do kibelka nawet w nocy po omacku :eek: i nawet w ściany nie bucham :-D

reklama
Do góry