reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy

reklama
hmmm ja tam też zrobiłam jeden test :-D:-D:-D i

a ja zrobiłam 9 testów :-D no ale po moich przeżyciach i testach w 26dc (pozytywnych ale baaaardzo bladych) tylko się upewniałam ;-) dodatkowo zrobiłam betę :-p

jeżeli chodzi o objawy to ja mam spadek apetytu, a jak już coś zjem to strasznie mi się odobija :baffled:
brzuch czasami pobolewa jak na @
piersi są maksymalnie napuchnięte i bolące :-)
no i nie mam wcale apetytu na słodycze :no:

Z nowych objawow to coraz trudniej wyciagac mi kupki mojego synka!!! Jakos mnie cofa ale nie chce cofnac do konca!!!

Czesc. Tak was troszke podczytuje...
Nie zazdroszcze Wam pierwszych tygodni wiecie?
U mnie wygladalo to tak, ze rano sie budzilam i mialam straszne mdlosci.. Wymiotowalam nawet kiedy nic nie zjadlam. Im wczesniej wstalam tym gorzej sie czulam hihi :)
teraz z kolei wszystkie z wrzesnia mamy zaparcia, bole glowy i brzucha...
Powiem Wam szczerze, ze u nas to jest zarazliwe..Kiedy jedna cos boli, to reszta tez zaczyna to zauwazac..i naprawde to sie dzieje ze nagle 7 osob ma migrene albo przeziebienie :)
Tak patrze ze u Was jest malutko dziewczyn ktore maja dzidziusia po raz pierwszy.. Dla mnie oznacza to jak bardzo ludzie sie potrafia zwiazac z BB, ze juz 2 dzieciaczka tutaj oczekuja :)

Generalnie to chce Wam zyczyc spokojnej ciazy.. Niedlugo pojawi sie grudzien, pozniej styczen... zobaczycie ze do 4 miesiaca to tak czas minie ze nie bedziecie wiedzialy kiedy :)

Zeżarłam 20 podsmażonych pierożków :-) weszło znakomicie! czuję się bosko! :-):-):-) waga nadal 49 kg :-D

Harshrani hehe nic dziwnego że nagle wszystkie macie te same objawy, w końcu ten sam etap ciąży ;-) Życzę spokojnej ciąży nawzajem ;-)

misia 49 kg ja tyle ważyłam ................ bardzo dawnoi temu, ale ja zawsze byłam pączuszek, Tulka też pozostawiła ślad w ciele mamy rozstępy i kilogramy, zobaczym jak będzie teraz z fasolką

misia 49 kg ja tyle ważyłam ................ bardzo dawnoi temu, ale ja zawsze byłam pączuszek, Tulka też pozostawiła ślad w ciele mamy rozstępy i kilogramy, zobaczym jak będzie teraz z fasolką

ojj ja to napewno tutaj jestem najwiekszy pączuszek :zawstydzona/y:
wlasnie dietkowałam jak zaciążyłam :-D
o dziwo z Milena mialam tak samo :-)

a po Milenie zostały mi rozstepy :baffled:
wiec teraz marzy mi sie by jak wyskoczy brzuszek one nie zaczeły sie powiekszac :sick:

reklama
Do góry