reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy

reklama
dziewczyny z apetytem: czy wy też tak bez ustanku coś mielicie w buzi jak ja??? Najgorsze, że największą frajdą są dla mnie Snickersy których przed ciążą nie lubiłam (marsy owszem wcinałam równo;-) ). Mam wyrzuty sumienia, bo ruchu nie za wiele a jem jakbym spalała 5000 kalorii dziennie:szok: Ratunku...:wściekła/y:

madziu - ja też cały czas coś mielę w buzi :-p wyglądam jak jedna, która cały czas ryczy muuuuu na pastwisku i wcina :-D
teraz zjadłam 4 kawałki pangi i dalej jestem głodna :szok:
ojoj ten apetyt jest za duży :dry:

U mnie apetycik jest... aż się boję o jedzeniu pomyśleć, bo zaraz jestem głodna. Dostałam korby na winogrono i jem je kilogramami.. i bułki z twarożkiem i miodem... Przytyłam 1 kg... brzuch zaczal rosnąć i mieszczę się tylko w dwie pary spodni plus dresy. A to dopiero drugi miesiac... matko co będzie później.

ja o apetycie nic nie wspomnę :zawstydzona/y: jem wszystko co mam w zaięgu rąk :-p od początku ciążyprzytyłam już 6kg :szok: wczoraj się ważyłam i mam niebagatele 60kg :cool2:

dziewczyny od 3 dni męczy mnie lekkie rozwolnienie :zawstydzona/y: kurka tylko nie wiem po czym :no: jem wszystko co inni, i nie chce mi się wierzyć, że coś mi nie służy :dry:

Dziewczyny, ja tez jem jak...sama nie wiem co :D
Mam straszna ochote na twarozek, ale niestety tu, gdzie mieszkam, to nie wiedza co to jest! Wiec jak narazie obchodze sie smakiem, ale nie jest latwo, bo twarozek sni mi sie po nocach :-( A i zapomnialam...orzechy i owoce w kazdej ilosci pochlaniam :)

Ja dzis miałam wielka ochote na lody z McDonalda i wiece jak jechalismy to musielismy podjechac abym zjadła:-)

reklama
Do góry