reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy

ja na poczatku zajadalam sie serami plesniowymi a teraz to mnie do nich nie ciagnie wogole teraz jest etap pomidorow:-)

oo... to wzrasta prawdopodobieńswo określonej płci (już zapomniałam czy pomidory są dobre na chłopca czy dziewuszkę)... sorki...:baffled: ;-)

ja też mam wzmożoną ochotę na pomarańcze jak teraz o nich poczytałam - kurka ale muszę poczekać do popołudnia żeby mi mąż je dostarczył:wściekła/y:

reklama
ja też mam wzmożoną ochotę na pomarańcze jak teraz o nich poczytałam - kurka ale muszę poczekać do popołudnia żeby mi mąż je dostarczył:wściekła/y:

Madziu - zapraszam kolejne 3kg czekają :tak: i ładnie się do mnie śmieją :-D ;-) :-D a co zwiastują przy blźniakach pomarańcze :zawstydzona/y: ;-) :confused:

Madziu - zapraszam kolejne 3kg czekają :tak: i ładnie się do mnie śmieją :-D ;-) :-D a co zwiastują przy blźniakach pomarańcze :zawstydzona/y: ;-) :confused:

ech... nie kuś, bo przylecę gdziekolwiek mieszkasz:-D
I nie mam pojęcia co oznaczją pomarańcze:confused: A z jaką płcią mi się kojarzą to już inna sprawa:-p :zawstydzona/y: ;-) :-D
Hi, hi ... może ktoś ma ochotę na banany??? (pss.. ja właśnie przed chwilką jednego zjadłam;-) )

ech... nie kuś, bo przylecę gdziekolwiek mieszkasz:-D
I nie mam pojęcia co oznaczją pomarańcze:confused: A z jaką płcią mi się kojarzą to już inna sprawa:-p :zawstydzona/y: ;-) :-D
Hi, hi ... może ktoś ma ochotę na banany??? (pss.. ja właśnie przed chwilką jednego zjadłam;-) )

ja banany testowałam (też w dużych ilościach) przed pomarańczami :-p
ciekawe co będzie po nich :baffled: :-D ;-)
a na pomarańczki zapraszam :tak: są wyjątkowo słodkie i soczyste :-)

Ja z Allankiem wcinalam cytrusy a teraz sama nie wiem jakich owockow mi sie chce!!! Ale wlasnie przyszla mi ochota na pomidorowke i lece po jakiegos gnata by na nim ta zupinke upichcic!!!
No i mam jak Misia, ogromny apetyt na jaja na twardo!!!

mnie odrzuca od jajek (obętnie czy na twardo czy jajecznicy) :zawstydzona/y: jutro mężuś wraca z 3-tygodniowej delegacji i napewno zażyczy sobie jajecznicę - a ja w drugą stronę będę wymiotować :cool2: sam zapach strasznie mnie drażni :zawstydzona/y:

No Twoje blizniaki niezle Ci daja popalic!!! Pamietam , ze Misia gdzies pisala, ze na mysl i zapach o jajecznicy ja cofnelo ale jaja na twardo moze jesc!!! Ciekawe jak to z toba??? Jedna dzidzia nie lubi jajecznicy a druga jaj na twardo???!!!

Kreciku - nie wiem co lubią moje maluchy a czego nie :-p wiem jedno, że jajek na pewno w ciąży jeść nie będę :no: uprzedziłam już mężusia że jajeczniczkę robić będzie mu teściowa :-p ale jest wyrozumiały ;-)

dziewczyny mam pytanko ... pisałam że wysypało mnie pryszczami (szczególnie na twarzy) po truskawkach no i czy mogę pić wapno :confused: jeżli tak to w jakich ilościach dziennie :confused: spotkałam się z kilkoma sprzecznymi opiniami :baffled:

reklama
Do góry