reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy

reklama
a dzisiaj czulam rano sie FATALNIE
do tego jak wstalam rano mlodemu robic flaszke to polalo sie ze mnie jakies brazowo czerwone paskudztwo
oczywiscie wpadlam w panike
bo brzuch mnie pobolewal potem
wizje czarne mnie naszly
we wt ide do lekarza, jesli nie kaze mi przyjsc jutro

mam anemie na 1000 procent, juz widze jakie beda moje wyniki krwi
moj biedny organizm dostal hardkorowa misje z tym kolejnym gnojkiem
trzymajcie kciuki

Kajunia - dziś już się dni do porodu nie zgadzają;-) Drugi suwaczek jakby się zatrzymał:confused: (Ale się czepialska zrobiłam w tej ciąży, co?:tak: )

Sugarspunsister może to nie łatwe albo i nie do wykonania ale zaraz się kładź do łóżka i leżeć plackiem!!! Te plamienia są paskudne! Przy nich musisz to wyleżeć, wtedy miną... (wiem co mówię, bo teraz i w ciąży z synkiem, dzięki leżeniu minęły ale przy dwóch pierwszych ciążach latałam z nimi i się w ogóle nie przejmowałam i niestety miałam za swoje). Nie chcę Cię straszyć tylko przestrzec i prosić o to byś maksymalnie na siebie uważała (jestem przeczulona na punkcie każdego brunatnego plamienia w ciąży). Trzymam mocno kciuki aby to świństwo się już nie pojawiło:no:

A u mnie OK:-) Plamienia się skończyły:tak: Czyli już wiem, że powróciły po tej nerwówie w czwartek. Dziś patrzę więc optymistyczniej na świat i powolutku zabieram się jednak za te porządki świąteczne - ale tego nie znoszę!:wściekła/y:
Uściski dla Was:-)

Kajunia - dziś już się dni do porodu nie zgadzają;-) Drugi suwaczek jakby się zatrzymał:confused: (Ale się czepialska zrobiłam w tej ciąży, co?:tak: )

madziu - drugi suwaczek (ten z okienkami) jest zawsze codzienne edytowany ok. 9.00 :-) i znowu będzie OK :tak: :-D :tak:
faktycznie czepialska jesteś :-D nawet o suwaczki :-D :-D

super, że plamnienia przeszły :-) tylko uważaj na siebie :-)

Madga trzymaj sie kochana,lez ile wlezie:tak:
Sugarsuprise powodzenia u lekarza i lez tez ile sie da:tak:

A gdzie Krecik i Marthusia?

U mnie wszysciutko wporzadeczku,mdlosci raz sa raz ich niema:dry:
Brzuszek nie boli,nic nie wycieka.Ale sil starcza tylko do wieczora:eek:

Jestem jestem ale mialam zjazd rodzinny i duuzorroboty!!! Weszlam teraz tylko zobaczyc czy u was wszstko ok!!! Poczytam i zajrze pozniej!!!
Zycze miego dnia waszystkim!!!

a ja dostałam uczlenie po truskawkach :wściekła/y: jestem wsypana jak nastolatka :wściekła/y:
wypiję dzisiaj wapno :tak: mam nadzieję, że szybko zniknie :zawstydzona/y: a już miłam taką śliczną cerę :zawstydzona/y:

Oj Sugar, uwazaj na siebie!!!
Madga ty tez jakmasz lezec, to lez!!!
Kajuniu a moze to tylko uczulenie na to czym te truskawi bbbbby pryskane??? Sprobuj moze od innego dostawcy kupic!!! Ja sie kiedys tak winogronem zalatwilam a z innnno sklepu ylo juz oki!!!

U mnie apetyt sie troche poprawil ale stwierdzilam ze bardzo zle wygladam na buzi!!! Jakos tak staro i moja skora wydaje sie szara!!!

reklama
ja na apetyt nie narzekam :no: ostatnio też wzięło mnie na fetę :-p a ie za bardzo za nią przepadałam :-p a teraz jem aż mi się uszy trzęsną :-D
rosnę w oczach :-D maluchy pewnie też :tak:

Do góry