reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

No, mi się dziś śniło, że urodziłam córcię :) a rano miałam 3 skurcze regularnie co 15 minut. Potem lekko ustąpiły i zasnęłam (poza tym nie były mocne), ale miałam już chyba z 10 skurczy dziś. Co prawda juz nieregularne, ale coś jakby czuję, że się ruszyło..poza tym mdli mnie teraz..no i miałam biegunkę, więc mam nadz.,że coś zaczyna się dziać konkretnego :) obyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!

reklama
U mnie chyba z tych najbardziej uciazliwych dolegliwosci to niecierpliwosc, jak tylko zaczynaja sie skurcze to jak jakas masochistka czekam aby nie ustaly a byly coraz silniejsze i regularniejsze:-D A przez to zniecierpliwienie to i bezsennosc ostatnio sie pojawila,budze sie w nocy lub nad ranem i nie moge juz usnac:wściekła/y:

ddaga nie dość że mamy podobny suwaczek to mi też się wczoraj mój poród śnił ;-) że urodziłam na własnym balkonie... :-D ale oprócz snu nic się nie dzieje:-(

hehehehe, to widocznie podobny etap ciąży=podobne doznania emocjonalne ;) póki co też jeszcze w dwupaku :p ale skurcze mam już częściej..i znowu mdliło mnie dziś..achhh to wkręcanie sobie ;)

Dziewczyny dziś jakoś tak mi dziwnie... Trochę twardnieje brzuch ale nieregularnie i raczej nieboleśnie, no i śluz pojawił się podbarwiony krwią, taki bardziej pomarańczowy. Tej krwi w nim jak na lekarstwo - takie niteczki ale śluzu sporo.
Czy to mi ten czop odchodzi czy to po badaniu które miałam w czwartek? Mam się spodziewać akcji czy nie?

Zylcia w kazdej chwili, predzej czy pozniej, godz 0 nas dojedzie:D A tak serio to ja twardnienia mam juz dlugo, od paru dni nieregularne skurcze a dzis ciiiiicho, tylko rano mi czop odszedl,taki wlasnie podbarwiony. Nie licze na nic,w ogole zero przejecia... tylko wnerwiona laze przez to, ech...

reklama
U mnie tez sexior, ba, nawet kilka sexiorow nic nie daly, no chyba ze satysfakcje ze jeszcze moge :p Wlasnie wrocilam z dlugasnego spaceru i tylko pare skurczy i bol brzucha,ech... A no i siku po kilka kropli co chwile, alez to wk...wia:mad:

Do góry