reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

reklama
Ja tez slyszalam o tej pelni, ale ja to juz zwatpilam w porod przed terminem, jestem wreczpewna ze bedzie po terminie. Kurde moze jak slon 2 lata bede chodzic w ciazy yyy?!:baffled:
Mnie najbardziej wkurza praw noga rozmiar XL, przy czym druga co najwyzej M,super to wyglada, a w bucie jak wygodnie no rewelacja:dry:

Ja sobie zaplanowałam, że w czwartek będę rodzić hehe..a WY tu laski piszecie o pełni, więc jestem pełna nadzei, że się uda zgodnie z planem :):):) dziś jak szłam po schodach do domu, to czułam, jakby coś na siłe mi chciało wyciekać..zaciskałam mięśnie, ale i tak coś poleciało, ale nie siuśki! miałam na bieliźnie mokro,takie bezbarwne mokre i tyle..może to wody? może zaczynają się powoli sączyć...oby !

U mnie nadal nic, a nic...Pozostają dwie nadzieje: pierwsza,że zacznie się bezobjawowo, druga: PEŁNIA!!! Najgorsze, że całą ciąże byłam bardzo aktywna, mogłam naprawdę wszystko, a teraz już ledwo dycham...

Ja też rodzę w czwartek choć będzie mi ciężko jeżeli się nie uda bo ból brzucha staję się tak mocny, że lada chwila nie będę mogła kroku zrobić. Bezustannie twardy i coraz boleśniejszy. Teraz nawet jak siedzę to nie wyrabiam. A co jak mi przyjdzie jeszcze dwa tygodnie tak chodzić a raczej powoli wegetować:confused:

Też dzisiaj zakomunikowałam mężowi, że pewnie w pełnię urodzę ;). Chociaż ja od początku celowałam patriotycznie w 1, bo mała specjalnie upodobała sobie daty historyczne :) (poczęta 11 list., urodzona 1 sierpnia., brzmi dumnie ;)).
Zobaczymy!

kopka, nie mam pojęcia..ale cokolwiek to nie było to mam nadz.,że oznacza rychły poród ;) a macie tak czasem, że jak bardzo mocno dzidzia się rozepcha w brzuchu, to tak jakby usłyszycie takie pyknięcie z brzucha???? ja tak miałam ostatnio kilka razy, przed chwilą też! siedzę przed kompem, mała strasznie mocno się rozepchała(aż do bólu) i znowu usłyszałam pyknięcie ze środka....hmmmmm...

reklama
Do góry