reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

reklama
Ja tez slyszalam o tej pelni, ale ja to juz zwatpilam w porod przed terminem, jestem wreczpewna ze bedzie po terminie. Kurde moze jak slon 2 lata bede chodzic w ciazy yyy?!:baffled:
Mnie najbardziej wkurza praw noga rozmiar XL, przy czym druga co najwyzej M,super to wyglada, a w bucie jak wygodnie no rewelacja:dry:

Ja sobie zaplanowałam, że w czwartek będę rodzić hehe..a WY tu laski piszecie o pełni, więc jestem pełna nadzei, że się uda zgodnie z planem :):):) dziś jak szłam po schodach do domu, to czułam, jakby coś na siłe mi chciało wyciekać..zaciskałam mięśnie, ale i tak coś poleciało, ale nie siuśki! miałam na bieliźnie mokro,takie bezbarwne mokre i tyle..może to wody? może zaczynają się powoli sączyć...oby !

U mnie nadal nic, a nic...Pozostają dwie nadzieje: pierwsza,że zacznie się bezobjawowo, druga: PEŁNIA!!! Najgorsze, że całą ciąże byłam bardzo aktywna, mogłam naprawdę wszystko, a teraz już ledwo dycham...

Ja też rodzę w czwartek choć będzie mi ciężko jeżeli się nie uda bo ból brzucha staję się tak mocny, że lada chwila nie będę mogła kroku zrobić. Bezustannie twardy i coraz boleśniejszy. Teraz nawet jak siedzę to nie wyrabiam. A co jak mi przyjdzie jeszcze dwa tygodnie tak chodzić a raczej powoli wegetować:confused:

Też dzisiaj zakomunikowałam mężowi, że pewnie w pełnię urodzę ;). Chociaż ja od początku celowałam patriotycznie w 1, bo mała specjalnie upodobała sobie daty historyczne :) (poczęta 11 list., urodzona 1 sierpnia., brzmi dumnie ;)).
Zobaczymy!

kopka, nie mam pojęcia..ale cokolwiek to nie było to mam nadz.,że oznacza rychły poród ;) a macie tak czasem, że jak bardzo mocno dzidzia się rozepcha w brzuchu, to tak jakby usłyszycie takie pyknięcie z brzucha???? ja tak miałam ostatnio kilka razy, przed chwilą też! siedzę przed kompem, mała strasznie mocno się rozepchała(aż do bólu) i znowu usłyszałam pyknięcie ze środka....hmmmmm...

reklama
Do góry