reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

Niestety na recepte ale moze w aptece pojda ci na reke i sprzedadza bez recepty bo i tak jest pelnoplatna.Zawsze moga wypisac na siebie farmaceutyczna rp .

Ostatnia edycja:
reklama
K8 ja miałam mocne przed ciążami, wszyscy mi mówili, że poród zmieni na lżejsze, a gdzie tam miałam jeszcze mocniejsze po Laurze, z biegunką, wymiotami, nie wiem co będzie po Ninie :no:

Hej dziewczyny, mam nadzieję że mnie nie wygnacie;-) jestem pażdziernikówka, ale urodziłam w sierpniu wczesniaka w 33 tyg. więc i tu czuję się troszkę swojsko:-) podczytuję Was troszkę i się uspokoiłam, bo myślałam że tylko ja mam taki problem z mega obfitymi miesiączkami po porodzie. Wcześniej też miałam obfite ale teraz to już jest tragedia i mam nadzieję że to sie ustabilizuje z czasem. Urodziłam 28 sierpnia i po 8 tyg. dostałam pierwsza miesiaczke teraz czekam na trzecia.

reklama
Do góry