reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

No, mi się dziś śniło, że urodziłam córcię :) a rano miałam 3 skurcze regularnie co 15 minut. Potem lekko ustąpiły i zasnęłam (poza tym nie były mocne), ale miałam już chyba z 10 skurczy dziś. Co prawda juz nieregularne, ale coś jakby czuję, że się ruszyło..poza tym mdli mnie teraz..no i miałam biegunkę, więc mam nadz.,że coś zaczyna się dziać konkretnego :) obyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!

reklama
U mnie chyba z tych najbardziej uciazliwych dolegliwosci to niecierpliwosc, jak tylko zaczynaja sie skurcze to jak jakas masochistka czekam aby nie ustaly a byly coraz silniejsze i regularniejsze:-D A przez to zniecierpliwienie to i bezsennosc ostatnio sie pojawila,budze sie w nocy lub nad ranem i nie moge juz usnac:wściekła/y:

ddaga nie dość że mamy podobny suwaczek to mi też się wczoraj mój poród śnił ;-) że urodziłam na własnym balkonie... :-D ale oprócz snu nic się nie dzieje:-(

hehehehe, to widocznie podobny etap ciąży=podobne doznania emocjonalne ;) póki co też jeszcze w dwupaku :p ale skurcze mam już częściej..i znowu mdliło mnie dziś..achhh to wkręcanie sobie ;)

Dziewczyny dziś jakoś tak mi dziwnie... Trochę twardnieje brzuch ale nieregularnie i raczej nieboleśnie, no i śluz pojawił się podbarwiony krwią, taki bardziej pomarańczowy. Tej krwi w nim jak na lekarstwo - takie niteczki ale śluzu sporo.
Czy to mi ten czop odchodzi czy to po badaniu które miałam w czwartek? Mam się spodziewać akcji czy nie?

Zylcia w kazdej chwili, predzej czy pozniej, godz 0 nas dojedzie:D A tak serio to ja twardnienia mam juz dlugo, od paru dni nieregularne skurcze a dzis ciiiiicho, tylko rano mi czop odszedl,taki wlasnie podbarwiony. Nie licze na nic,w ogole zero przejecia... tylko wnerwiona laze przez to, ech...

reklama
U mnie tez sexior, ba, nawet kilka sexiorow nic nie daly, no chyba ze satysfakcje ze jeszcze moge :p Wlasnie wrocilam z dlugasnego spaceru i tylko pare skurczy i bol brzucha,ech... A no i siku po kilka kropli co chwile, alez to wk...wia:mad:

Do góry