No, mi się dziś śniło, że urodziłam córcię a rano miałam 3 skurcze regularnie co 15 minut. Potem lekko ustąpiły i zasnęłam (poza tym nie były mocne), ale miałam już chyba z 10 skurczy dziś. Co prawda juz nieregularne, ale coś jakby czuję, że się ruszyło..poza tym mdli mnie teraz..no i miałam biegunkę, więc mam nadz.,że coś zaczyna się dziać konkretnego obyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
U mnie chyba z tych najbardziej uciazliwych dolegliwosci to niecierpliwosc, jak tylko zaczynaja sie skurcze to jak jakas masochistka czekam aby nie ustaly a byly coraz silniejsze i regularniejsze A przez to zniecierpliwienie to i bezsennosc ostatnio sie pojawila,budze sie w nocy lub nad ranem i nie moge juz usnac
pamelcia100
ddaga nie dość że mamy podobny suwaczek to mi też się wczoraj mój poród śnił ;-) że urodziłam na własnym balkonie... ale oprócz snu nic się nie dzieje:-(
ilovesummer
ddaga mnie mdli od 2 tygodni ...
Dziewczyny dziś jakoś tak mi dziwnie... Trochę twardnieje brzuch ale nieregularnie i raczej nieboleśnie, no i śluz pojawił się podbarwiony krwią, taki bardziej pomarańczowy. Tej krwi w nim jak na lekarstwo - takie niteczki ale śluzu sporo.
Czy to mi ten czop odchodzi czy to po badaniu które miałam w czwartek? Mam się spodziewać akcji czy nie?
Czy to mi ten czop odchodzi czy to po badaniu które miałam w czwartek? Mam się spodziewać akcji czy nie?
LeRemi
Zylcia w kazdej chwili, predzej czy pozniej, godz 0 nas dojedzie A tak serio to ja twardnienia mam juz dlugo, od paru dni nieregularne skurcze a dzis ciiiiicho, tylko rano mi czop odszedl,taki wlasnie podbarwiony. Nie licze na nic,w ogole zero przejecia... tylko wnerwiona laze przez to, ech...
kruszki
no ja tez skurcze niby codziennie, bolesne, sluz lekko pomaranczowy, robie wszystko, zla jestem jak osa, i wypadaloby sie pokochac to moze sie w koncu cos ruszy
reklama
LeRemi
U mnie tez sexior, ba, nawet kilka sexiorow nic nie daly, no chyba ze satysfakcje ze jeszcze moge Wlasnie wrocilam z dlugasnego spaceru i tylko pare skurczy i bol brzucha,ech... A no i siku po kilka kropli co chwile, alez to wk...wia
Podziel się: