reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
U mnie też dzieciaczek się wypina i to boleśnie dla mnie :-( Poza tym od paru dni mam jakiś nadzwyczaj twardy brzuch, nie mówiąc o tym że zazwyczaj wieczorem pobolewa mnie cały. A czuję się tak jakbym na dniach miała urodzić..ale pewnie się mylę..
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
no wiesz niezbadane są wyroki Pana:-)U mnie też dzieciaczek się wypina i to boleśnie dla mnie :-( Poza tym od paru dni mam jakiś nadzwyczaj twardy brzuch, nie mówiąc o tym że zazwyczaj wieczorem pobolewa mnie cały. A czuję się tak jakbym na dniach miała urodzić..ale pewnie się mylę..
ja z Natalka nie mialam zadnych skurczy, tylko takie laskoczące bąbelki w podbrzuszu, okazało sie po tel do lekarza że to sie już akcja zaczeła
także zazdroszcze tym co to mają skurcze i modle sie zebym tym razem miała jasne inf że to już zaczynam rodzić a nie znów jakieś dziwaczne
ja chce te bąbelki, pls....
u mnie też zero skurczy, no chyba, że ich nie czuje,
za to nie mam po prostu sił, leże z lapkiem na kanapie i tak mi strasznie ręce ciążą,
i powieki opadają
a koło mnie deska do prasowania stoi i pranie, rozwalone zabawki, jakieś bzdety na stoliku, bałagan w łazience brrrrrr
a wieczorem goście a ja toootalnie nie mam siły.
Dobrze że jest m i gra w piłe z synkiem, chwała mu za to!!!! Dlaczego on jest takim antytalenciem do żelazka itp....dlaczego?
u mnie też zero skurczy, no chyba, że ich nie czuje,
za to nie mam po prostu sił, leże z lapkiem na kanapie i tak mi strasznie ręce ciążą,
i powieki opadają
a koło mnie deska do prasowania stoi i pranie, rozwalone zabawki, jakieś bzdety na stoliku, bałagan w łazience brrrrrr
a wieczorem goście a ja toootalnie nie mam siły.
Dobrze że jest m i gra w piłe z synkiem, chwała mu za to!!!! Dlaczego on jest takim antytalenciem do żelazka itp....dlaczego?
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
ja właśnie obiad pichce- żeberka. I aż mam wyrzuty sumienia, ze całą opiekę nad Natą dziś zwaliłam na babcie, popołudniami zwalam na męża i tylko czekam aż mi wreszcie coś powie na ten temat
Haszi lez i sobie nie zaluj! U mnie dzisiaj podobnie,tyle tylko,ze ja juz wszystko wysprzatalam,wyprasowalam itp i nawet nie mam czym sie zajac,w razie gdyby mi jakies sily przyszly,tzn moze cos by sie znalazlo,ale tez oczy i tak mi sie zamykaja i nic sie nie chceA Twoi goscie jak juz zjezdzaja w takim momencie,to powinni zrozumiec Twoja sytucje i zbyt duzo nie wymagac.Trzymaj sie!
Liwus u mnie te same objawy,tyle tylko,ze mnie nie tylko wieczorami caly boli,ale i czasami w dzien,a dzisiaj to mnie cala noc bolal.No coz juz nam duzo nie zostalo,trzeba sie przygotowac na rozne bole.
Moj maly tez z wypieta dupcia siedzi,ale czasami czuje czkawke z lewej,a czasami z prawej strony.Chyba sie tak przekreca,chociaz ja bylam swiecie przekonana,ze juz na tyle nie ma miejsca,ale jak bylam ostatnio u poloznej to sama mi powiedziala,ze plecki sa po lewej,a zawsze byly po prawej stronie.Wiec nie wiem co on sobie tam wyrabia.
Liwus u mnie te same objawy,tyle tylko,ze mnie nie tylko wieczorami caly boli,ale i czasami w dzien,a dzisiaj to mnie cala noc bolal.No coz juz nam duzo nie zostalo,trzeba sie przygotowac na rozne bole.
Moj maly tez z wypieta dupcia siedzi,ale czasami czuje czkawke z lewej,a czasami z prawej strony.Chyba sie tak przekreca,chociaz ja bylam swiecie przekonana,ze juz na tyle nie ma miejsca,ale jak bylam ostatnio u poloznej to sama mi powiedziala,ze plecki sa po lewej,a zawsze byly po prawej stronie.Wiec nie wiem co on sobie tam wyrabia.
reklama