reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

renia te nasze dzieciaczki to bardzo podobne hihi bo moj tez po lewej ułożony i zazwyczaj w prawa stronę dostaje kopniaki a pupcia wypieta tak po srodku he he

reklama
kicrym tylko zeby w szpitalu nam naszych synów nie podmienili:-)
no i w poniedziałek muszę iść na badania potrzebne do znieczulenia
będziesz chciała zzo?

U mnie też dzieciaczek się wypina i to boleśnie dla mnie :-( Poza tym od paru dni mam jakiś nadzwyczaj twardy brzuch, nie mówiąc o tym że zazwyczaj wieczorem pobolewa mnie cały. A czuję się tak jakbym na dniach miała urodzić..ale pewnie się mylę..

U mnie też dzieciaczek się wypina i to boleśnie dla mnie :-( Poza tym od paru dni mam jakiś nadzwyczaj twardy brzuch, nie mówiąc o tym że zazwyczaj wieczorem pobolewa mnie cały. A czuję się tak jakbym na dniach miała urodzić..ale pewnie się mylę..
no wiesz niezbadane są wyroki Pana:-)
ja z Natalka nie mialam zadnych skurczy, tylko takie laskoczące bąbelki w podbrzuszu, okazało sie po tel do lekarza że to sie już akcja zaczeła:szok:
także zazdroszcze tym co to mają skurcze i modle sie zebym tym razem miała jasne inf że to już zaczynam rodzić a nie znów jakieś dziwaczne:-D

ja chce te bąbelki, pls....
u mnie też zero skurczy, no chyba, że ich nie czuje,
za to nie mam po prostu sił, leże z lapkiem na kanapie i tak mi strasznie ręce ciążą,
i powieki opadają
a koło mnie deska do prasowania stoi i pranie, rozwalone zabawki, jakieś bzdety na stoliku, bałagan w łazience brrrrrr
a wieczorem goście a ja toootalnie nie mam siły.
Dobrze że jest m i gra w piłe z synkiem, chwała mu za to!!!! Dlaczego on jest takim antytalenciem do żelazka itp....dlaczego?

ja właśnie obiad pichce- żeberka. I aż mam wyrzuty sumienia, ze całą opiekę nad Natą dziś zwaliłam na babcie, popołudniami zwalam na męża i tylko czekam aż mi wreszcie coś powie na ten temat:tak::tak:

Haszi lez i sobie nie zaluj! U mnie dzisiaj podobnie,tyle tylko,ze ja juz wszystko wysprzatalam,wyprasowalam itp i nawet nie mam czym sie zajac,w razie gdyby mi jakies sily przyszly,tzn moze cos by sie znalazlo,ale tez oczy i tak mi sie zamykaja i nic sie nie chce:no:A Twoi goscie jak juz zjezdzaja w takim momencie,to powinni zrozumiec Twoja sytucje i zbyt duzo nie wymagac.Trzymaj sie!
Liwus u mnie te same objawy,tyle tylko,ze mnie nie tylko wieczorami caly boli,ale i czasami w dzien,a dzisiaj to mnie cala noc bolal.No coz juz nam duzo nie zostalo,trzeba sie przygotowac na rozne bole.
Moj maly tez z wypieta dupcia siedzi,ale czasami czuje czkawke z lewej,a czasami z prawej strony.Chyba sie tak przekreca,chociaz ja bylam swiecie przekonana,ze juz na tyle nie ma miejsca,ale jak bylam ostatnio u poloznej to sama mi powiedziala,ze plecki sa po lewej,a zawsze byly po prawej stronie.Wiec nie wiem co on sobie tam wyrabia.

renia no pewnie ze chce zoo he he he mi kazano przyjsc dwa tygodnie przed terminem wiec ide kolo 9 lipca(jak dotrwam he he) no i zrobie odrazu te badania krwi zeby pokazac temu lekarzowi

a my dzis ciezka noc
czkawka syna od 5 rano i tak sie wiercil ze ruszyc sie nie moglam
ledwo zyje ale nawet nie usne bo za jasno;-)
oby do wieczora - dzis tylko laba
nawet nie sprzatam - zostawiam na poniedzialek

reklama
A mnie od rana chandra tłucze:wściekła/y:Wszystko mnie denerwuje i najchętniej nie wychylałabym nosa z domu i przespała cały dzień :-(

Do góry