reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Julka, ślicznie będziesz wyglądać!
Co do picia, to piję wszystko ;-) (oprócz alkoholu) Ale najwięcej wodę niegazowaną:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za komplementy od razu mi lepiej ;-)

Jeżeli chodzi o napoje to przede woda cytrynowa lub truskawkowa... od czasu do czasu sok z kapusty kiszonej (przepyszny!!) i w sumie tylko tego się trzymam bo reszta mi nie podchodzi :-)

Ja tez mam takie kłucia i to czasami tak mocne, że nawet jękne sobie pożądnie, ale to napewno u mnie są jelita, chociaż czuje je nawet w podbrzuszu.

JuliaK śliczna ta twoje sukienka, będziesz pieknie wygladac w tym waznym dniu.

Co do picia to pije hebratke, soki przestały mi podchodzić, ale czasami wypije, bo do tej pory to na sokach prawie jechałam, a tak to mam faze na wode gazowana z sokiem malinowym - mniammm pycha. Przypominaja mi sie dobre czasy jak w saturatowrach można było kupic wode sodową z sokiem i te szklaneczki tylko opłukiwane były naprawde super - ale to były czasy ;-) Przypomniała mi sie piosenka "Tato juz lato, kupimy saturator..."

JuliaK - suuper ta sukienka, napewno bedziesz pieknie wygladac i mam nadzieje, ze pokazesz zdjecie po slubie:-)
Co do picia to ja pije najchetniej wode niegazowana choc czasem mam ochote na cos gazowanego ale boje sie bo i tak mam caly czas wzdecia no i od czasu doczasu jakies herbatki ziolowe lub owocowe. Ostatnio sokow nie moge- brrr a tak wogole to musze sie zmuszac do picia bo mi sie wogole nie chce:confused: Moze dlatego ze jem duzo owocow i pomidorow!!!

:)
Dzięki za piciowe pomysły. Ja od kilku dni mam jazdę na kakao... mniam mniam.
Ale sok z kapusty pyszny, fakt.
pozdrawiam :)

Witajcie lipcowe mamusie!!!najblizsze lato nie zapowiada sie dla nas spokojnie hihihi ale ja zawsze powtarzam ze to my kobiety to ta silniejsza płec:-D to juz moj 10ty tydzien i mam nadzieje ze nudnosci mam za soba,senna tez nie jestem a do swiat mam zwolnienie,mam nadzieje ze jak teraz sobie wypoczne to wroce do pracy rzeska i z nowymi siłami. mam kilka kolezanek ktosą przy nadziei kolejny raz i twierdza ze z kolejną ciążą jest gorzej (jesli chodzi o nudnosci itp) niz przy pierwszej,tez macie takie doswiadczenia? pozdrawiam,dobrej nocki

Izabelko ja na zgagę w pierwszej ciąży renie brałam, trochę pomagało, polecił mi je gin
U mnie mdłości ciąg dalszy, koszmar, do lodówki strach podejść, ale mam nadzieję że niedługo zacznie przechodzić

reklama
mam do was pytanie,otoz czasem jak porzadnie kichne i nie przykurcze nog do brzucha to chwyta mnie straszny bol w podbrzuszu,kiedys tak zdarzalo mi sie czasem ale teraz w ciazy nasililo sie,czy ktos wie czy takie kichanie jest niebezpieczne,jak tylko sie zanosi zginam nogi i zastanawiam sie jaki to ma wplyw na dziecko,czy ktos ma to samo???

Do góry