reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Julka, ślicznie będziesz wyglądać!
Co do picia, to piję wszystko ;-) (oprócz alkoholu) Ale najwięcej wodę niegazowaną:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za komplementy od razu mi lepiej ;-)

Jeżeli chodzi o napoje to przede woda cytrynowa lub truskawkowa... od czasu do czasu sok z kapusty kiszonej (przepyszny!!) i w sumie tylko tego się trzymam bo reszta mi nie podchodzi :-)

Ja tez mam takie kłucia i to czasami tak mocne, że nawet jękne sobie pożądnie, ale to napewno u mnie są jelita, chociaż czuje je nawet w podbrzuszu.

JuliaK śliczna ta twoje sukienka, będziesz pieknie wygladac w tym waznym dniu.

Co do picia to pije hebratke, soki przestały mi podchodzić, ale czasami wypije, bo do tej pory to na sokach prawie jechałam, a tak to mam faze na wode gazowana z sokiem malinowym - mniammm pycha. Przypominaja mi sie dobre czasy jak w saturatowrach można było kupic wode sodową z sokiem i te szklaneczki tylko opłukiwane były naprawde super - ale to były czasy ;-) Przypomniała mi sie piosenka "Tato juz lato, kupimy saturator..."

JuliaK - suuper ta sukienka, napewno bedziesz pieknie wygladac i mam nadzieje, ze pokazesz zdjecie po slubie:-)
Co do picia to ja pije najchetniej wode niegazowana choc czasem mam ochote na cos gazowanego ale boje sie bo i tak mam caly czas wzdecia no i od czasu doczasu jakies herbatki ziolowe lub owocowe. Ostatnio sokow nie moge- brrr a tak wogole to musze sie zmuszac do picia bo mi sie wogole nie chce:confused: Moze dlatego ze jem duzo owocow i pomidorow!!!

:)
Dzięki za piciowe pomysły. Ja od kilku dni mam jazdę na kakao... mniam mniam.
Ale sok z kapusty pyszny, fakt.
pozdrawiam :)

Witajcie lipcowe mamusie!!!najblizsze lato nie zapowiada sie dla nas spokojnie hihihi ale ja zawsze powtarzam ze to my kobiety to ta silniejsza płec:-D to juz moj 10ty tydzien i mam nadzieje ze nudnosci mam za soba,senna tez nie jestem a do swiat mam zwolnienie,mam nadzieje ze jak teraz sobie wypoczne to wroce do pracy rzeska i z nowymi siłami. mam kilka kolezanek ktosą przy nadziei kolejny raz i twierdza ze z kolejną ciążą jest gorzej (jesli chodzi o nudnosci itp) niz przy pierwszej,tez macie takie doswiadczenia? pozdrawiam,dobrej nocki

Izabelko ja na zgagę w pierwszej ciąży renie brałam, trochę pomagało, polecił mi je gin
U mnie mdłości ciąg dalszy, koszmar, do lodówki strach podejść, ale mam nadzieję że niedługo zacznie przechodzić

reklama
mam do was pytanie,otoz czasem jak porzadnie kichne i nie przykurcze nog do brzucha to chwyta mnie straszny bol w podbrzuszu,kiedys tak zdarzalo mi sie czasem ale teraz w ciazy nasililo sie,czy ktos wie czy takie kichanie jest niebezpieczne,jak tylko sie zanosi zginam nogi i zastanawiam sie jaki to ma wplyw na dziecko,czy ktos ma to samo???

Do góry